Zakon o bezbednosti saobraćaja (ZOBS)
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
Re: Zakon o bezbednosti saobraćaja (ZOBS)
kako se pise primedba i koja je poenta primedbe?
Kada smo kod primedbi...
Cale.dobio 5 soma da plati, gde pise da nije potpisao zapisnik i da se automatski smatra da je prihvatio krivicu. A kada su meni pre neki dan dali zapisnik, ne postoji vise deo za primedbu, vec ti mozes samo da potpises.
Ranije je bio deo za primedbu, tu napises primedbu i onda ides kod sudije za prekrsaje.
Kako ti u sustini sada tu mozes uopste.da.se zalis na to?
Sent from my Sony
Cale.dobio 5 soma da plati, gde pise da nije potpisao zapisnik i da se automatski smatra da je prihvatio krivicu. A kada su meni pre neki dan dali zapisnik, ne postoji vise deo za primedbu, vec ti mozes samo da potpises.
Ranije je bio deo za primedbu, tu napises primedbu i onda ides kod sudije za prekrsaje.
Kako ti u sustini sada tu mozes uopste.da.se zalis na to?
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Pa čim ne potpišeš logično je da se ne slažeš, a ne da automatski priznaješ krivicu. Onda znači isto mu dođe potpisao ili ne. Nema logike.
Posetite www.garaza.rs !
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Zaboravio si na interventnu? Ona je ta koja je najvise zaduzena da trkeljise, a njima kada ne bi stao napravio bi sebi veliki problem.Ji 4Tze napisao:Znači ako ne staneš, u redu je da te jašu...?
Ne ide to tako, tj. NIJE NORMALNO da može tako. Jer čemu onda saobraćajna policija ako svaka može da trkeljiše?
Mene su nebrojeno puta zaustavljali prasinari peske oko hrama.. Ja im uvek stanem i nikada ne budem recit, odgovaram na pitanja, uvek zapisu da su kontrolisali licnu kartu i to je to.. JEdnom me je zaustavio bas u Katanicevoj, u 2 ujutru, i stajao sam 15 minuta jer je imao problema da me proveri.. Tada sam bio malo bezobrazan, ali je sa njim bila pandurka koja me je smirila i bila je stvarno ok, tako da sam i ja iskulirao..
I ja se jezim kada me prasinar zaustavi, ali bolje on da zaustavi jer ne moze da napise kaznu za saobracajni prekrsaj (koliko znam), nego saobracajac...
I ja se jezim kada me prasinar zaustavi, ali bolje on da zaustavi jer ne moze da napise kaznu za saobracajni prekrsaj (koliko znam), nego saobracajac...
Znam, zato me i zanima, ali evo ti, caletu stiglo obavestenje, ako nadjem, postavicu.trojanac napisao:Pa čim ne potpišeš logično je da se ne slažeš, a ne da automatski priznaješ krivicu. Onda znači isto mu dođe potpisao ili ne. Nema logike.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
A gde se piše ta primedba?H4wkeye napisao:Svaki policajac ima pravo da zaustavi vozilo. A vozac je duzan da stane. Ukoliko smatra da nije ipostovana prodecura ili bilo sta, pises primedbu.
Boringly average, but also perfect for school run mums
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Na samom zapisniku koji ti policajac predaje.
Послато са GT-N7100
Послато са GT-N7100
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ne to, nego primedba na rad policajca
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Odes u MUP.Ji 4Tze napisao:A gde se piše ta primedba?H4wkeye napisao:Svaki policajac ima pravo da zaustavi vozilo. A vozac je duzan da stane. Ukoliko smatra da nije ipostovana prodecura ili bilo sta, pises primedbu.
@Xeroj Procedura je drugacija sada. 5.000 je mandatna kazna znaci ide prekrsajni nalog za to. Ako imas neku zalbu/primedbu na to moras fakticki sam protiv sebe da pokrenes prekrsajni postupak u sudu i da tamo kod sudije izneses svoje argumente/dokaze itd. Tada vise nemas pravo na 50% popust u roku od 8 dana.
Poslednja izmena od H4wkeye u 08 Jun 2015, 13:23, izmenjeno 1 put ukupno.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ih hokaje, pa moze i preko interneta
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
e ok, to već ima smislaH4wkeye napisao: Ako imas neku zalbu/primedbu na to moras fakticki sam protiv sebe da pokrenes prekrsajni postupak u sudu i da tamo kod sudije izneses svoje argumente/dokaze itd.

Boringly average, but also perfect for school run mums
- Blackshadow
- Pridružio se: 22 Dec 2013, 01:41
- Garaža: W 211 2004 E200 NGT 163KS
Imao sam situaciju da me cipelić trkelja od a do š i nađe mi neku budalaštinu tipa pp aparat ili lekarsko uverenje i onda pozove saobraćajnu da mi se u..re u život.H4wkeye napisao:Dok ne naidjes na jednog koji ce da zapise tablice i onda posle ima da te cimaju gde god te vide plus moze da ti pise da si bezao/odbio da stanes. Nema razloga da ne stanes, to traje minut.
I nije baš minut!
Kanis li pobijediti, ne smijes izgubiti!
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ja ne kapiram zasto da zaustavljaju ljude uopste, kakva kurac rutinska kontrola
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Što da ne, sumnjivo lice, meni su tako našli nedozvoljene supstance