Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Re: Dobro veče

Post od nikaragva »

Sad još najbolje mi koji samopregorno radimo kod privatnika da plaćamo i vama javljanje kada vam je lična karta gotova :kuku:

:D
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Uroš S. napisao:Idem ovde u PU Savski venac, kako obaveštavaju da je gotova LK?
Dobije se potvrda koja služi umesto LK dok se ne napravi i na njoj napišu kada najranije da se dođe...može i kasnije.
Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:
Pridružio se: 18 Sep 2014, 21:42
Garaža: ПОЛУПРЕМИЈУМ

Post od Mr.Rotor »

Kakav cirkus od policije. hahaha

Ulizavanje na početku je pobedilo...

https://www.youtube.com/watch?t=214&v=YSRj8MtUhPc
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Opet su menjali TT, nije mnogo ali ipak su dosadni. :uf:

Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk
Korisnikov avatar
jaksa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:15
Garaža: Jugo 45

Post od jaksa »

Rakhil napisao:
jaksa napisao:...Pogledaj intersportove i maske i disaljke...
Jaksa moj omiljeni levicar :D Moram te vodim na pivo, vec sam ti duzan jedno za copavca :)

Bio sad do Intersporta, odlican izbor imaju. Uzeo Cressi masku koja mi nekim cudom super pashe na nos i disaljku u setu za 3199 dinara. Sa perajima se nisam bavio, mislim da cu to sledece godine ako mi bude zabavno.
:)
Upravo kupljena maska u - Intersportova Malta (valjda...:) )za 85DKK (x16din), 50% sniženje.
Pozdrav, iz Danske :)
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Prebačeno iz teme o mom autu, pošto nemamo adekvatniju temu dok je obrazovanje i školstvo zaključano.
Mr.Rotor napisao:Čudno mi je samo da si sad kupio auto kada se uveliko spremaš za nastavljanje školovanja preko. Glupo je ostaviti ga u garaži godinu /dve.
AcaKayak napisao:.

Master programi traju godinu dana, od toga ću bar dva puta dolaziti u Srbiju.
Ovo je izvučeno iz konteksta, u principu govori da ću se vratiti u Srbiju.
Mr.Rotor napisao:Pa pretpostavljam da ideš tamo na master jer želiš da ostaneš preko i da praviš karijeru preko. Ako ne želiš to mislim da ti je master u Engleskoj samo bacanje para. Iskreno.
Dusan napisao:
Ne znam kako moze da bude bacanje para kada ce sigurno nauciti vise nego na bilo kom fakultetu kod nas.

Sto se tice menjaca, dobra stvar je sto ne moras da cekas mnogo i sto covek ima deo, ja bih se bas smorio kada npr. mesec dana ne bih mogao da ga vozim.
Mr.Rotor napisao:Pa bacanje pare zato što po tom programu ovde može da završi master za par hiljada evra, a tamo će ga koštati pedesetak hiljada i dobiće diplomu koja mu ničemu neće služiti ako reši da se vrati u Srbiju.

Ta diploma stvarno vredi ako želi da juri karijeru u nekoj velikoj korporaciji ili banci. Ako želi da se vrati u Srbiju i radi privatno (pokreće sopstveni biznis) ta diploma je bespotrebna.

I nije do fakulteta koliko će da nauči nego do njega samog. Sve knjiga sa tih programa su dostupne i može da se edukuje mnogo jeftinije.
stefanan napisao:Nije sve u diplomi i u knjigama
Dusan napisao:Nisam pratio gde tacno ide, ali na kraju krajeva gde god da ide u UK ne moze da pogresi. Diploma ne moze nikako da mu bude bezpotrebna ako pokrece privatni biznis u Srbiji, jer ce itekako moci tamo da nauci. Na dobrim univerzitetima se programi updateuju na godisnjem, pa cak i na semestralnom nivou, tako da mu je najsvezije gradivo zagarantovano. A da ne spominjemo kontakte i ostale prednosti koje ce imati.
Najbolji program na svetu u poslednje 3 godine, London Business School.

Eto, pa da nastavimo.

Ja ne vidim nijedan razlog da se ne isplati školovanje na takvom fakultetu. Nek mi neko napiše koji misli da razlog postoji, pa da diskutujemo, ovako ne znam odakle da počnem kad mi ništa ne pada na pamet. Naravno, ne isključujem da se sigurno bolje prođe van, ali to ne znači da je ovakav program bacanje para i za život ovde.

Edit: Ako se ne otključa tema obrazovanje i školstvo, možda je bolje da ovo bude u zašto je Srbija tu gde jeste nego ovde, šta znam. Ako je bolje nek se prebaci da ne otvaram na dva mesta.

Edit 2: Prebaciću u onu temu jer je definitivno bolje, ajde nek se ovde ne nastavlja nego u zašto je Srbija tu gde jeste. Hvala.
Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:
Pridružio se: 18 Sep 2014, 21:42
Garaža: ПОЛУПРЕМИЈУМ

Post od Mr.Rotor »

To je kao da platiš 50.000€ da treniraš sa Barselonom da bi igrao mali fudbal u ulici.

Pozdravljam LBS i svakako je dragoceno znanje i iskustvo ali je glupo vratiti se u Srbiju posle takve škole.
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Ajd kopiraj svoj post u zašto je Srbija tu gde jeste pa tamo nastavimo :D
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

https://www.youtube.com/watch?feature=p ... ZZquVylLEo
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

Je l mu rekao Hello Tebra? Na početku?
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Ne, rekao je Hey brah.
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Dobro jutro!
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Jutro :kafa:
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

:masem: :kafa:
Širim haos!
Korisnikov avatar
milosg
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2014, 01:20
Garaža: XC90 D5

Post od milosg »

Da li sam se istripovao, ili su Opel benzinci neverovatno tihi? Svaki put kad prođe neka novija astra, insignia ili nešto slično pored mene, ne čuje se bukvalno.
Odgovori