Grčka
Re: Grčka
Ja odoh sutra do Haniotija na par dana. Gotivan je prvi prst. Ima dosta dobrih plaža.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Aj lep provod!
Baci neku sliku da izbalavim.o Mi tek u julu idemo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Baci neku sliku da izbalavim.o Mi tek u julu idemo.
Brzine idu u H-a !!!

Ja se već deset dana kombinujem sa gomilom ljudi i juče rešismo da idemo na par dana. Pa možda opet u avgustu.
Gde idete vi?
Gde idete vi?
- Day Walker
Sicilija ove godine. Malo da promenimo 
Rim-Sicilija (Djardini Naxos)-Bolonja

Rim-Sicilija (Djardini Naxos)-Bolonja
Brzine idu u H-a !!!

Pazi gde parkiraš. I ne ostavljaj vredne stvari u kolima. 

- Day Walker
Ne idem kolima, u It samo tudjim ili rent a carom.
Brzine idu u H-a !!!

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Day Walker
Predrasude verovatno.
Nismo možda neki reper, 2010. smo prešli skoro celu Italiju za dve nedelje, iza Salerna smo stigli i vratili se najnormalnije (nismo bili u Napulju, možda se odande ne bi vratili sa stvarima iz kola
). Posle smo bili još 2x na severu i ne vidim razlog za strah.
Nismo možda neki reper, 2010. smo prešli skoro celu Italiju za dve nedelje, iza Salerna smo stigli i vratili se najnormalnije (nismo bili u Napulju, možda se odande ne bi vratili sa stvarima iz kola

Predrasude 
Italijani jesu temperamentni za volanom, nemaju razumevanja prema stranim tablama ali za nekog ko vozi po BG-u, to ne bi trebalo da predstavlja neki problem.
Meni tamo najveci problem prave ZTL (zona traffico limitato) jer vrlo lako mozes da se zeznes i udjes u neku od njih a s obzirom da su pokrivene kamerama, kazna je zagarantovana. Jos veci je problem sto se svaka fotka racuna kao posebna kazna pa nije iskljuceno da te slika nekoliko puta za par minuta, dok trazis izlaz iz zone

Italijani jesu temperamentni za volanom, nemaju razumevanja prema stranim tablama ali za nekog ko vozi po BG-u, to ne bi trebalo da predstavlja neki problem.
Meni tamo najveci problem prave ZTL (zona traffico limitato) jer vrlo lako mozes da se zeznes i udjes u neku od njih a s obzirom da su pokrivene kamerama, kazna je zagarantovana. Jos veci je problem sto se svaka fotka racuna kao posebna kazna pa nije iskljuceno da te slika nekoliko puta za par minuta, dok trazis izlaz iz zone

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V