Dobro veče
Re: Dobro veče
U zadnje serije su stavljali brodski čelik, protiv korozije. Pa zvuk teško dopire napolje.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Prilicno su tihi. Moj se uopste ne cuje da radi, osim kompresora koji zna ponekad da ceslja. Mislim da su sad benzinci kod vecine proizvodjaca necujni.milosg napisao:Da li sam se istripovao, ili su Opel benzinci neverovatno tihi? Svaki put kad prođe neka novija astra, insignia ili nešto slično pored mene, ne čuje se bukvalno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Do want.
https://www.youtube.com/watch?v=kWkoX44FZws
https://www.youtube.com/watch?v=kWkoX44FZws
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Dobar dan.
MUP opet fascinira svojim odlukama. Kazu od sutra se nose nove uniforme ali umesto kacketa (koji su takodje stigli i spremni) se nosi bela sapka.... Zasto? 

Ako je isflekas sladoledom znamo sta si radio 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Ja malo pre vozim po Šapcu i policija iza mene, a nešto sam baš skenjan i sav bzvz i reko daj da me zaustavi da se ispričamo malo, al da ne napravim prekršaj, i usporim ja lepo i polukružno napravim ispred njega tako što sam iz jedno 10 puta okrenuo auto kao da sam drogiran ili pijan, ali preko isprekidane linije takod a nije prekršaj, kad on neće ni da me zaustavi, sedi u autu i kulira dok ja okrećem po 20cm levo desno. Nakon što sam pola sata proveo ubeđujući policajca da me pusti što vozim neregistrovanog lancera kada sam krenuo na skup i na kraju mu platio ručak, ovo je prijatna promena 

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Milos napisao:Ako je isflekas sladoledom znamo sta si radio

Tebi bas dosadno u životuAcaKayak napisao:Ja malo pre vozim po Šapcu i policija iza mene, a nešto sam baš skenjan i sav bzvz i reko daj da me zaustavi da se ispričamo malo, al da ne napravim prekršaj, i usporim ja lepo i polukružno napravim ispred njega tako što sam iz jedno 10 puta okrenuo auto kao da sam drogiran ili pijan, ali preko isprekidane linije takod a nije prekršaj, kad on neće ni da me zaustavi, sedi u autu i kulira dok ja okrećem po 20cm levo desno. Nakon što sam pola sata proveo ubeđujući policajca da me pusti što vozim neregistrovanog lancera kada sam krenuo na skup i na kraju mu platio ručak, ovo je prijatna promena

danas im takav dan. u mitrovici oko podne ispred supa u centru jednosmerna ulica, prolazi lik u golfu 5, sabacke table, auto skola, u kontra smeru, malo dalje stoji policajac i tacno cujes kako mu cvile j.ja 

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Radar preko puta bioskopa Arena... Gde jos nece stati djubrad?!
Dobro jutro!
Uspavao si se nesto Grujo danas?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Onako 

Odavno teže nisam ustao, bez nekog razloga.
Dobro jutro.
Tapatalk
Dobro jutro.

Tapatalk
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V