Grčka
Re: Grčka
Delovi grada u kojima je saobracaj dozvoljen samo vozilima sa posebnim odobrenjem (stanarima, firmama, drzavnim sluzbama... ).methane.master napisao:Šta podrazumeva ZLT?
Sent using Tapatalk

A ovi "romani" ispod znakova su im tek sou. Bas imas vremena da ih tumacis dok se konsultujes sa GPS-om, pratis saobracaj a iza ti Serdjo Mortadela blica i psuje

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Aha... pa to je i nekada bilo, doduše nisu snimali i drali kaznama, a i verovatno su te zone proširene. Jbg trendovi.
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Širim haos!
ZTL jeste problem. Parkiraš kola kod smeštaja i posle ideš peške ili prevozom. I onako si došao da vidiš nešto, a ne da taksiraš.
U principu su ZTL najuže moguće zone zabrane, ako ti je hotel u toj zoni dobićeš potvrdu da možeš da priđeš kolima.
Veći je problem što je parking svuda skup, pogotovo na nekim malo ekskluzivnijim lokacijama.
Na auto stradama i magistralama se vozi kao i kod nas, nikakvih tu problema nema.
Na Capri npr. ni ne smeš kolima, kad dođeš na ostrvo shvatiš i zašto.
U principu su ZTL najuže moguće zone zabrane, ako ti je hotel u toj zoni dobićeš potvrdu da možeš da priđeš kolima.
Veći je problem što je parking svuda skup, pogotovo na nekim malo ekskluzivnijim lokacijama.
Na auto stradama i magistralama se vozi kao i kod nas, nikakvih tu problema nema.
Na Capri npr. ni ne smeš kolima, kad dođeš na ostrvo shvatiš i zašto.
Ako nekoga zanima kojim putem do mora http://www.viamichelin.com/web/Routes
Može samo preko Prištine ili preko Sofije
Može samo preko Prištine ili preko Sofije

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Vratio se komšija iz Grčke preko Makedonije kaže nije bilo problema.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Grčka
Azilanti nabavili bicikle pa čovek ima utisak da je neka tura kroz Makedoniju. 
Nema problema nikakvih. Putevi sve gori ali zato razbijaju kamen u bubregu.

Nema problema nikakvih. Putevi sve gori ali zato razbijaju kamen u bubregu.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ako se dobro secam, radili su i neke delove ka GR prosle godine. Ali u manjoj meri nego ka SRB.
Brzine idu u H-a !!!