Vagenovci, šta je s vama, jel ste bunike jeli...ftj napisao:Šta kažeš espace bolje ležao od r32?dok Golf nije mogao da sastavi dve krivine kako treba.

Vagenovci, šta je s vama, jel ste bunike jeli...ftj napisao:Šta kažeš espace bolje ležao od r32?dok Golf nije mogao da sastavi dve krivine kako treba.
Mislim da je ipak do 16 cilindara16_Valve_ napisao: VW ima sve od 3 do 12 cilindara, od Fox-a do Pheton-a....
Dusan napisao:Ja stvarno ne znam kako ovi ostali proizvode automobile kada nemaju svoje F1 odeljenje?16_Valve_ napisao: VW ima sve od 3 do 12 cilindara, od Fox-a do Pheton-a....
Ako neko uloži neki trud, ode na merenje, organizuje, posmatrači to overe, a ti jedan jedini, odnekuda kažeš paušalno, bez argumenata, kako to ne vredi ničemu - to se zove zamena teza. Kakav argument je dovoljno validan za takve osobe - nikakav. Sve dok ne dobije onaj koji bi to voleo da dobije. Onda je sve u redu
Bravo za sva dostignuca koja Renault ima i u F1 i u proizvodnji automobila pa cak i gradjevinskih masina i sve ostalo sto rade, ali daj da ne preterujemo sto se F1 tice a ima veze sa proizvodnjom normalnih automobilastarac vujadin napisao:I to kažeš za firmu koja je svetski prvak u F1? Ne pričaj svašta.A nadmocnost Vagena u odnosu na Renoa je u tome sto VW ima pristup poslednjim premijum tehnologijama od Audija i Porsea, i u nekim stvarima, kao sto je npr DSG Reno zaostaje i deceniju, nije to izum Vagena, ali ga on ima u svojim automobilima.