Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
To što ti nisi čuo ne znači da se takvi događaji ne dešavaju.
Ali, to je najmanji problem. Taj performans se sada koristi kao sredstvo manipulacije. Da nije bilo njega bilo bi nešto drugo. Pitanje je da li urna treba da bude eksponat ili je treba sahraniti na Novom groblju u aleji velikana i time staviti tačku na sve buduće pokušaje uzimanja komada Tesle iz ovih ili onih razloga.
Drugo pitanje je da li ima potrebe praviti mu još jedan spomenik. Po meni nema. Tesla ima svoj spomenik na najprirodnijem mestu - ispred ETF-a.
Ali, to je najmanji problem. Taj performans se sada koristi kao sredstvo manipulacije. Da nije bilo njega bilo bi nešto drugo. Pitanje je da li urna treba da bude eksponat ili je treba sahraniti na Novom groblju u aleji velikana i time staviti tačku na sve buduće pokušaje uzimanja komada Tesle iz ovih ili onih razloga.
Drugo pitanje je da li ima potrebe praviti mu još jedan spomenik. Po meni nema. Tesla ima svoj spomenik na najprirodnijem mestu - ispred ETF-a.
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
+1
A i Una Senic, mism, nije vredna komentara.
Poslato sa Lumia 925
A i Una Senic, mism, nije vredna komentara.
Poslato sa Lumia 925
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
branjo sta nije u redu sa unom senic?
Znam za slucaj u jednoj velikoj firmi, gde su trazili da svi vozaci potpisu papir da u slucaju neke nezgode sami snose troskove popravke i delova.Delija napisao:Traže da založiš stan da bi dobio posao
Oni koji nisu to uradili su dobili otkaz.
Sent from my Telenor_Smart using Tapatalk 2
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/566393 ... anji-porez
Sad još da uvedu i dodatni porez onima koji letuju u inostranstvu

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ali pazi kad je ljudima trebalo par sati da smisle rupu. Ja u Beogradu arcim kafice i restorane, Dragvorl bekrija po Novom Sadu - kad nakupimo racuna, razmenimo se i prijavimo godisnje odmore poreskoj upravi.
Svi politicari su idioti.
Svi politicari su idioti.
- branja
kraljevski. A zamisli tek oi poslanici sto jedu za dzabe u skupstini, pa donesu racune.
Spomenik Tesli kod hrama, a vec tamo ima spomenik Karadjordju. Mozda da Karadjordja sklone jer nije vise "in" jer su ga tu "posadile" bivse vlasti. Sprdnja. Zato propadaju biste po Kalemegdanu i ostatku grada.
Spomenik Tesli kod hrama, a vec tamo ima spomenik Karadjordju. Mozda da Karadjordja sklone jer nije vise "in" jer su ga tu "posadile" bivse vlasti. Sprdnja. Zato propadaju biste po Kalemegdanu i ostatku grada.
Za sve su krivi oni satanisti iz muzeja. Navukli su zlo na naš jadni narod.
Meni deluje da SPC ima ideju da oko Hrama posadi spomenike svih za koje procene da su korisni u marketinškom smislu.branja napisao:Spomenik Tesli kod hrama, a vec tamo ima spomenik Karadjordju. Mozda da Karadjordja sklone jer nije vise "in" jer su ga tu "posadile" bivse vlasti. Sprdnja. Zato propadaju biste po Kalemegdanu i ostatku grada.
- branja
Nije samo SPC vec i politicari. Sad se vidi koliko se politika uvukla i u crkvu, nazalost. Zato toliki raskol u crkvi.Paja napisao:Meni deluje da SPC ima ideju da oko Hrama posadi spomenike svih za koje procene da su korisni u marketinškom smislu.branja napisao:Spomenik Tesli kod hrama, a vec tamo ima spomenik Karadjordju. Mozda da Karadjordja sklone jer nije vise "in" jer su ga tu "posadile" bivse vlasti. Sprdnja. Zato propadaju biste po Kalemegdanu i ostatku grada.

U fazonu su ako moze gaudi u crkvi moze i tesla.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
jocas napisao:http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/566393 ... anji-porez
Kakvi maheri, jbt!