Zanimljivi oglasi
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Zanimljivi oglasi
Pazi, ja sam siguran da su mnogo pametniji ljudi od nas o svemu tome mislili kad su to pravili.
Brzine idu u H-a !!!

Pa izgleda da nisu. Da je svet kako treba, neka od velikih država bi to zabranila na svom velikom tržištu, pa bi se proizvođači zamislili gde će da štede.
+1 za mehaniku. tj Mercedes fazon.
Pri kretanju automobila preko 8km/h potezanje el.rucne kocnice ima efekat maksimalnog kocenja na svim tockovima (evivalentno punom pritisku na kocnicu )Day Walker napisao:Citam sad po stranim forumima da elektricna rucna moze da se koristi u iznenadnim slucajevima i da blokira sve tockove, iskljucuje abs a esp navodno ne dozvoljava zanosenje.
Mozes probati

Nema veze sa mozgom. Suština je da zaobiđe sve sisteme i mehanički zaustavi auto kao poslednju soluciju.
Tapatalk
Tapatalk
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Kod mene blokira samo zadnje, ručica se povlači nije klasičan prekidač, ima hod i povlačenjem u vožnji se ponaša kao klasična ručica ručne kočnice tj. ne dolazi do totalnog blokiranja točkova osim ako je ne držim skroz povučenu što u pokretu nisam pokušavao, naravno, ali sa kretanjem iz mesta jesam, u tom slučaju drži blokirane točkove
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Re: Одг: Zanimljivi oglasi
Ja jos nisam vidjao na obicnim autima elektromotore na prednjim tockovima. A da bi rucna blokirala sve tockove moraju postojati.
Nervira me guranje elektronike gde joj nije mesto.
Ne da joj nije mesto, nego je potpuno pogrešno.
Tapatalk
Tapatalk
A sta tek reci o auto pilotima u automobilima 
Nekada su se proizvodjaci trudili da naprave sto bolji automobil a danas, sto bolji gedzet.

Nekada su se proizvodjaci trudili da naprave sto bolji automobil a danas, sto bolji gedzet.
Sva prevozna sredstva postaju takva. Čak i avioni, zu je već pisao o trendu koji je doneo airbus. U sledećoj generaciji se ne bih čudo da ni nemaš palicu, nego da možeš da je izvučeš iz neke fijoke samo u slučaju nekog velikog problema. Računari, tačskrin i komande glasom verovatno su budućnost.
Bićemo potpuno prepušteni softveru.
Bićemo potpuno prepušteni softveru.
Vrh, znaci pobuna masina u najavi.
Zna se tacno koje su razlike izmedju evoa i bmwa 530d i u oba mi sve ima logike a kad bi se iskombinovalo nista ne bi imalo logike. Bilo kako bilo, meni nista ne smeta.
Elektricna ili elektronska, kako god rucna mi je u nivou potrebe slicnom kao da imam komsiju 6 kuca od mene koji ima labradora u odnosu na zlatnog retrivera.
Zna se tacno koje su razlike izmedju evoa i bmwa 530d i u oba mi sve ima logike a kad bi se iskombinovalo nista ne bi imalo logike. Bilo kako bilo, meni nista ne smeta.
Elektricna ili elektronska, kako god rucna mi je u nivou potrebe slicnom kao da imam komsiju 6 kuca od mene koji ima labradora u odnosu na zlatnog retrivera.
A kako tačno te električne ručne rade?
Napumpaju kočnicu i stegnu čeljusti ili nešto drugo?
I jedan zanimljiv oglas
http://www.polovniautomobili.com/putnic ... enault-r-4
Napumpaju kočnicu i stegnu čeljusti ili nešto drugo?
I jedan zanimljiv oglas

http://www.polovniautomobili.com/putnic ... enault-r-4
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Pa i ima sajlu, kako mislis drugacije da hvata.. elektromotor zategne obe sajle i isti je efekat kao i kod klasicneVelja napisao:Poenta je u sajli, tj nezavisnom i mehaničkom aktiviranju.
Najviše nas ubijaju ljudi koji su nam nekada davali razlog da živimo.