Zanimljivi oglasi
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: Zanimljivi oglasi
Tj. poenta je u elektromotoru...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Zanimljivi oglasi
Znaci bolje je ipak imati kurble umesto el. podizaca, jer ako upadnes u vodu, lakse ces spustiti prozore i spasiti se
)
Sent from my iPhone using Tapatalk

Brzine idu u H-a !!!

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Tada razbiješ prozor
...a i u tim situacijama je centralna brava mnoge odnela na dno jer nisu mogli da ih spasu 

- Day Walker
U ovim novijim se automatski otkljucavaju pri udarcu. Bar tako pise u uputstvu.
Brzine idu u H-a !!!

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
- Day Walker
Nije tako prikazano u filmovima!Ivan napisao:Automatski se i spustaju prozori, a ti kurblaj bajo moj
Послато са GT-N7100

Brzine idu u H-a !!!

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ivan napisao:Automatski se i spustaju prozori, a ti kurblaj bajo moj

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ovo je bilo nisko.Ivan napisao:Automatski se i spustaju prozori, a ti kurblaj bajo moj

Širim haos!
- nmaric1993
- Pridružio se: 15 Maj 2015, 15:13
- Garaža: Volvo v40 1.9 TD
A kako se zateze elektrorucna recimo kad je prazan akumulator, ili ga uopste nema? 

Ne postoji sajla u tom smislu, kao pri mehanickoj, vec se nalazi jedan akutator integritrisan pri kocinim kljestima.Click napisao:Pa i ima sajlu, kako mislis drugacije da hvata.. elektromotor zategne obe sajle i isti je efekat kao i kod klasicneVelja napisao:Poenta je u sajli, tj nezavisnom i mehaničkom aktiviranju.
Preko dijagnostike je npr. moguce testiranje i provere istog.
Ostaje do daljenjeg u "predjasnjem" stanju.nmaric1993 napisao:A kako se zateze elektrorucna recimo kad je prazan akumulator, ili ga uopste nema?
Meni se medjutim desilo kada mi je crkao akumulator, pa pri spajanju kablovima na drugi auto da bi pokrenuo moj auto, el. kocnica je je naglo pustila, a posle se ispostavilo da je upravljacka jedinica morala da se zameni.. Do danas je misterija zasto se to desilo, tj. da li je to spajanje eksternog izvora prouzrokovalo..
Nisam skapirao da li se post odnosi na moj prethodni ?nidza napisao:Nema veze sa mozgom. Suština je da zaobiđe sve sisteme i mehanički zaustavi auto kao poslednju soluciju.
Tapatalk
VVWOB napisao: Pri kretanju automobila preko 8km/h potezanje el.rucne kocnice ima efekat maksimalnog kocenja na svim tockovima (evivalentno punom pritisku na kocnicu )
Mozes probati
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Nikako ne kontam kako ovakav sklop može da bude jednostavniji, pouzdaniji i jeftiniji od poluge i sajle, al ajde, valjda oni tamo znaju bolje.VVWOB napisao: Ne postoji sajla u tom smislu, kao pri mehanickoj, vec se nalazi jedan akutator integritrisan pri kocinim kljestima.
Preko dijagnostike je npr. moguce testiranje i provere istog.
Širim haos!
Kako da nije. Treba ti jedan prekidač, dva džeka i dva aktuatora. Instalaciju već imaš razvučenu i gde treba i gde ne treba.
Ne samo da je jeftinije, već je i lakše pa posledično smanji potrošnju neki mikroitar, a i mora da se šteluje preko dijagnostike te eto još para u kasi.
Ne samo da je jeftinije, već je i lakše pa posledično smanji potrošnju neki mikroitar, a i mora da se šteluje preko dijagnostike te eto još para u kasi.
- Day Walker
Pa hebo mater ne sedim pozadi vec napredmethane.master napisao:Ovo je bilo nisko.Ivan napisao:Automatski se i spustaju prozori, a ti kurblaj bajo moj

Brzine idu u H-a !!!