Gde je nađe? Jedino gde može da bude loše su sami prelazi sa starog na privremeni put i jedno kratko parče privremenog puta kod Vranjske banje.Nikolaa napisao:zimos kad sam bio je bilo katastrofa na pojedinim mestima, iskrivio sam felnu od jedne rupePaja napisao:Radovi oko Vranja su asfalt x puta bolji od Mk auto puta.
Grčka
Re: Grčka
САТ: Патрола до Грчке преко Македоније
Екипа САТ-а кроз своју познату патролу, детаљно показује шта наше туристе чека на путу преко Македоније до грчких летовалишта Сивоте, Парге и Лефкаде ...
Екипа САТ-а кроз своју познату патролу, детаљно показује шта наше туристе чека на путу преко Македоније до грчких летовалишта Сивоте, Парге и Лефкаде ...
Kod: Obeleži sve
http://www.rts.rs/page/tv/ci/story/17/РТС+1/1938574/САТ%3A+Патрола+до+Грчке+преко+Македоније.html
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Gezo tvoje postavljeno ne mogu da otvorim.
Otvorim tek kada odem na emisije pa na SAT!
Otvorim tek kada odem na emisije pa na SAT!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
stari put, kod Suvog Dola ima blaga krivina desno puna siblja bila tad(totalno nepregledno), nalecem na rupu a u drugom smeru kamion prolazio pa nisam imao kako da izbegnemPaja napisao:Gde je nađe? Jedino gde može da bude loše su sami prelazi sa starog na privremeni put i jedno kratko parče privremenog puta kod Vranjske banje.Nikolaa napisao:zimos kad sam bio je bilo katastrofa na pojedinim mestima, iskrivio sam felnu od jedne rupePaja napisao:Radovi oko Vranja su asfalt x puta bolji od Mk auto puta.

u sustini je okej, samo par delova tog starog puta su ostavili stari asfalt tad, al jbg to je bio decembar cini mi se da su bas tad bili izmenjali te neke obilaznice, verujem da je sve ispeglano to do sad

- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
Ja veceras idem na Krf. Najverovatnije krecemo oko 23h. Naravno, preko Bugarske. I evo redovno pratim temperaturu mora poslednjih dana i prosto mi cudno da je bas tamo najtoplije. Svi koji su bili na Krfu su mi rekli da se spremim na malo hladniju vodu, kao nije toplo kao Egejsko, medjutim, ispade da ne mora da bude. Evo ovde mogu da se prate temperature, i ne samo grcka mora
, vec i sva ostala:
http://worldseatemp.com/en/Ionian_Sea/
Prosle godine sam ovde pratio i trenutne temperature su bile realne, bar sto se Lefkade tice.
A jos jedan meni koristan sajt je ovaj:
http://www.poseidon.hcmr.gr/sailing_for ... tParameter
Nama je vrlo dobro posluzio da imamo pregled velicine talasa na Lefkadi. Takodje se prati i jacina i smer vetra. Kao i na prethodnom sajtu, trenutne informacije su pouzdane, za dugorocne nisam siguran ali mi nisu ni bitne. Vazno mi je da mogu pre odlaska na plazu da vidim kakva je situacija i da na osnovu toga izaberem gde cu.

http://worldseatemp.com/en/Ionian_Sea/
Prosle godine sam ovde pratio i trenutne temperature su bile realne, bar sto se Lefkade tice.
A jos jedan meni koristan sajt je ovaj:
http://www.poseidon.hcmr.gr/sailing_for ... tParameter
Nama je vrlo dobro posluzio da imamo pregled velicine talasa na Lefkadi. Takodje se prati i jacina i smer vetra. Kao i na prethodnom sajtu, trenutne informacije su pouzdane, za dugorocne nisam siguran ali mi nisu ni bitne. Vazno mi je da mogu pre odlaska na plazu da vidim kakva je situacija i da na osnovu toga izaberem gde cu.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- ivica122
Zato sto mi je blize i zato sto svake godine idem preko Bugarske i zato sto sam isao preko Makedonije i bilo je deonica koje uopste nisu dobre, kvalitet autoputa je smesan. Nas je pojam za njih. Dobro, proslo je 6 godina od tad, ali po pricama vidim da makedonci od onda i nisu nesto radili na tome.McGruja napisao:Zašto naravno preko Bg?
Sasa, nije mi uopste klackanje, bar polovinu puta vozim kolko zelim, a od pirota do bugarsko - grcke granice ima 270km, tako da nije strasno. Kad bih isao preko Makedonije morao bih da se klackam kroz Sicevacku klisuru, Grdelicku klisuru, pa onda makedonski autoput i deonica do Grcke, i meni jednostavno nije ni bolje ni brze ni krace. Jos bih i zeleni karton morao da vadim.
Day Walker, hvala, da ti se vrati

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Grčka
Kroz Makedoniju imaš baš baš loše samo jedno parče auto-puta u dužini 20-tak ili malo više kilometara u povratku od granice sa Grčkom. Tu lepo zajašiš levu traku i skloniš se kad naiđe neko brži. I to je to, ništa strašno i vredno traženja druge rute. I da, sve je bezbedno kao i ranije.
- ivica122
Meni je u svakom slucaju ovde blize i znam taj pravac, ok mi je put, tako da nemam potrebe da idem preko Makedonije. Vec sam pisao negde, ako se zalim na neku deonicu to je definitivno kad se udje u Grcku. Tu negde na domak Sereza pa prema Solunu nije dobar put i svake godine kad prodjem su neki radovi kao nesto se pravi. Videcemo sad dal ima napretka 

Nema napretka, pisao sam ja, prošo pre mesec dana. Zavidim ti na vožnji kroz Grčku prema Krfu, fenomenalan put, za uživanje, neki tuneli su Need for speed varijanta
Baš me interesuju cene trajekta, prošle godine je moglo izgleda da se pogađa i pregovara oko cene. Ideš do Lefkimija ili grada Krf? Gde ideš na Krf? Na blef ili našo smeštaj?
Sretan put i lep provod

Sretan put i lep provod