Zanimljivi oglasi
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Re: Zanimljivi oglasi
razmisljam o promeni auta, ovako nesto bi mi bilo zanimljivo, moram malo vise informacija o samom modelu da skupim pa cu odlucivati o tome sta da radim...
cini mi se da je S60 bas dobra kupovina, dobije se malo premium smeka za nesto nizu cenu... ekvivalentan BMW e90 kosta solidno vise a ipak je stariji auto sa nesto manje moderne tehnologije ispod lima...
cini mi se da je S60 bas dobra kupovina, dobije se malo premium smeka za nesto nizu cenu... ekvivalentan BMW e90 kosta solidno vise a ipak je stariji auto sa nesto manje moderne tehnologije ispod lima...
Zvao sam sada drugara, auto je dobar, redovno je održavan, urađen mu je servis pre par hiljada km. Ništa mu ne fali i kaže da je baš utegnut. Zadnji branik je malo čuknut ili izgreban, nisam razumeo, kaže nije hteo da ga sređuje da ne bude e rađen je auto kriju nešto. Eto toliko od mene, znači auto je skroz ok.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
e hvala!! mene žena poslala da ga kupim

Boringly average, but also perfect for school run mums
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Slobodno idi, rekao je drugar da je tamo auto pa može da sem pogleda kad god hoćeš.
Nema na čemu!
Aca napisao s Uroševog kompa, mrzi me da se izlogujem i ulogujem na svoj account.
Nema na čemu!
Aca napisao s Uroševog kompa, mrzi me da se izlogujem i ulogujem na svoj account.
Dvoje su se tako uzeli. 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Mnogo često se logujete jedan na drugoga. Samo čekam da otputujete u Finsku. 

Širim haos!
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- nmaric1993
- Pridružio se: 15 Maj 2015, 15:13
- Garaža: Volvo v40 1.9 TD
Pa ovo je dobro prakticno dobijas nov auto s obzirom na km, za malo manje od pola cene koja je tad bila verovatno oko 30 k kod nas.... Servisiran u ovlascenom, tako da tu nema brige...
Motor je volvov petocilindricni dizel, izradjen na osnovi opste poznatog d5 motora...
A zabluda da nema delove je jedna smejurija, koja nastaje od onih neupucenih, kojih nisu imali i koji nece da znaju...
Sto se tice dizajna, stvar je ukusa, tu nema sta da se raspravlja, vidim neko kaze da je najruzniji do sad, a meni je npr najlepsi, cak mi je dosta lepsi od prethodne generacije
Motor je volvov petocilindricni dizel, izradjen na osnovi opste poznatog d5 motora...
A zabluda da nema delove je jedna smejurija, koja nastaje od onih neupucenih, kojih nisu imali i koji nece da znaju...
Sto se tice dizajna, stvar je ukusa, tu nema sta da se raspravlja, vidim neko kaze da je najruzniji do sad, a meni je npr najlepsi, cak mi je dosta lepsi od prethodne generacije

Skup je. A ovo jedinstven je kraljevski skroz, baš je jedinstven.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
- nmaric1993
- Pridružio se: 15 Maj 2015, 15:13
- Garaža: Volvo v40 1.9 TD
Mnogo para... ovo samo za ljubitelje neke, mada i za njih je ranije bilo boljih ponuda za manje para, ne znam kako je sad stanje...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
http://www.polovniautomobili.com/putnic ... 25-m-sport
Bukvalno jedino sto fali od opreme je adaptivno M vesanje.
p.s. I neka lepsa boja...
Bukvalno jedino sto fali od opreme je adaptivno M vesanje.
p.s. I neka lepsa boja...

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
I siber 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .