Dobro veče
Re: Dobro veče
Generalno kroz JG može da se prođe bez stajanja samo ako se pegla 70-80. Semafori su perfektno uštelovani na tu brzinu još od 90tih godina.
Bezveze ako je ograničenje 50. Hvataju ljude bezveze, neka ograniče i zeleni talas na 50 onda kao u Tošinom Bunaru.
Tapatalk
Bezveze ako je ograničenje 50. Hvataju ljude bezveze, neka ograniče i zeleni talas na 50 onda kao u Tošinom Bunaru.
Tapatalk
Pa dobro, imaju dve kamere, moze da se vozi toliko. Ne racunam taj deo gde je radar sad.
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
pa, vise je 60-70 iskreno, moze da se vozi 80 samo posle omladinskih brigada deo(ka blokovima), pa posle opet mora da se uspori 
ja vec godinama vozim 65-70, pa 80 posle omladinskih, pa opet 65-70 do kraja. nikad nisam stao.
sa 80 je ili bas knap, ili mora da se prikoci pred raskrsnicu, ovako lagano

ja vec godinama vozim 65-70, pa 80 posle omladinskih, pa opet 65-70 do kraja. nikad nisam stao.
sa 80 je ili bas knap, ili mora da se prikoci pred raskrsnicu, ovako lagano

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Konacno gotovo, u 8 i 10 sam preuzeo papire.
Nego, na staroj polisi osiguranja mi je bio premijski stepen 1, a na ovoj novoj je 4. Zasto?
Nego, na staroj polisi osiguranja mi je bio premijski stepen 1, a na ovoj novoj je 4. Zasto?
Videh na ap danas onog "plisanog" Rolsa.
1. dzin.
2. plisani dzin
Potpuno nerealna slika, nigde se ne odbija svetlo, izgleda kao rupa na putu
Ne znam da li fama moze da ga meri
1. dzin.
2. plisani dzin

Poslednja izmena od NexT u 12 Jun 2015, 20:49, izmenjeno 1 put ukupno.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Zato sto si te sjebali, ako nisi imao stete...
Jel postavljao neko sliku?NexT napisao:Videh na ap danas onog "plisanog" Rolsa.
1. dzin.
2. plisani dzin![]()
- Kuzmanovic
Ja nisam imao stete, ne znam da li je ovaj prethodni vlasnik imao stete u tih nekoliko dana od registracije do mog preuzimanja automobila (on je registrovao auto 2.6. a ja ga uzeo 9.6.).Grujic napisao:Zato sto si te sjebali, ako nisi imao stete...

Mada verujem da je APP fora, i da je ocigledno prosla. Pretpostavljam da nema zalbe?
Upravo to, posle guzve ljudi ga obicno cepnu tuda. Inace kroz jg je 60-70 optimalno, a kako su krenuli samo sto ne postave radar i u pesackoj zoni.Nikolaa napisao:posle penjalice za most na adi se rascisti skroz, u bilo koje doba dana.
Kome još treba agencija, osim ako nisi imao i prenos u ZemunuKuzmanovic napisao:I tako u 08:00 ostavis agenciji 25 soma za registraciju i do 19:20 te i dalje ne zovu da ti kazu da je gotovo.![]()
![]()

Treba ti 100 papira da preneseš popust sa starog auta na novi... Kopija polise, saobraćajne (ko to još ima, majkeimgalopovske)...Kuzmanovic napisao: Ja nisam imao stete...
- Kuzmanovic
Prenos u Grockoj, tamo sam se cimao da platim porez. A otisao sam u agenciju zbog nekih obaveza sto sam imao. 
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk

Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Eee da ja zaboravio da si menjao kola, onda ne važi, ako je prethodno na tvoje ime, ili ime istog vlasnika bilo 1 onda nije ok, ako je menjan vlasnik onda ne smem da tvrdim.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Kuzmanovicu, sta sad vozis? 

Ko izmisli ove tablete za komarce svaka mu cast. 

Neko sranje u gradu izgleda. Kod majdana patrola i beli f10 zaustavili seriju 7 novu batica raširio ruke i noge, ispred x6. Na vidikovcu zaustavljaju sve, i samo gledaju gde ko živi,traže nekoga