Pa pazi, kad moze USA, mogu i oni...Stjepa napisao:Ćuti. Zamisli da mu sine da oporezuje i dijasporu.
Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
USA oporezuje samo one koji borave na teritoriji više od 35 dana godišnje
Malo sam se raspitivao posle prethodnih diskusija, tu je srpsko državljanstvo u prednosti
Kanađani kidaju sve redom na primer, naravno zavisi i od banke da li dostavlja podatke poreskim upravama, dakle da li druka
Teško da Vučić može da ima toliko uticaja, mada kad stisne oskudacija, sve je moguće

Kanađani kidaju sve redom na primer, naravno zavisi i od banke da li dostavlja podatke poreskim upravama, dakle da li druka

Teško da Vučić može da ima toliko uticaja, mada kad stisne oskudacija, sve je moguće

Ne znam detalje ali znam da su skoro sve banke u svetu dužne da drukaju US državljane njihovim vlastima. Znam da u CH bankama postoje posebne procedure za Amere a neke banke ranije nisu ni htele da im otvaraju račune.
Srbija ipak nije toliko moćna da natera strane banke na saradnju ali mogli bi da klepaju paušalno
Srbija ipak nije toliko moćna da natera strane banke na saradnju ali mogli bi da klepaju paušalno

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ajde da ne budemo tu gde jesmo, već da napravimo korak napred.
http://sport.blic.rs/Ostali-sportovi/27 ... ska-nacija
http://sport.blic.rs/Ostali-sportovi/27 ... ska-nacija
Posetite www.garaza.rs !
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
B92
NS: Na fakultetu zapošljavaju decu, rođake, kumove
Na Poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu već godinama se zapošljavaju profesorska deca, rođaci, kumovi, tvrde studenti i pojedini mladi naučni radnici.
Ostatak teksta, kao i jedan video zapis - intervju, možete pročitati/videti na gore datom linku.
NS: Na fakultetu zapošljavaju decu, rođake, kumove
Na Poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu već godinama se zapošljavaju profesorska deca, rođaci, kumovi, tvrde studenti i pojedini mladi naučni radnici.
Ostatak teksta, kao i jedan video zapis - intervju, možete pročitati/videti na gore datom linku.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Nije samo na tom. Na FTN-u ja licno znam profesora koji je zaposlio obe cerke i zeta, od kojih je jedna bila sasvim prosecan student, za drugu ne znam.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Toga je uvek bilo, gotovo na svim fakultetima. Ranije, ipak čiji god da je neko bio nisi tek tako mogao da ostane, bez velikog proseka. Postojalo je nepisano pravilo, da nikada nije priman na katedru gde je roditelj i to su uglavnon (ne i uvek) poštovalo. Ovo sada je prevršilo svaku meru i dobar ukus.
S druge strane, novo uvek više bode oči nego kada nekog uglavi partija (nekada SK) ili "služba", a efekti su čak i gori.
Sent using Tapatalk
S druge strane, novo uvek više bode oči nego kada nekog uglavi partija (nekada SK) ili "služba", a efekti su čak i gori.
Sent using Tapatalk
Širim haos!
Ako se dobro sećam na Pravnom je postojalo pravilo da dete ne može da se zaposli ako je roditelj zaposlen i stvarno nije bilo dece i roditelja istovremeno.
Svi sa vezom, a ti bezveze. 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- methane.master
Paja napisao:Ako se dobro sećam na Pravnom je postojalo pravilo da dete ne može da se zaposli ako je roditelj zaposlen i stvarno nije bilo dece i roditelja istovremeno.
Da za to sam čuo. Čak za profesora koji je _navodno_ hteo da se ranije penzioniše da bi ćerka mogla da konkuriše za asistenta. E sad dal je i šta od toga bilo, ne znam. Svakako dobra fora.
Širim haos!
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Kako kažu: bilo nekad, sad se pripoveda. 

- methane.master
Samo da neko uhvati jedno od tih govana pa da ga obese za .... cisto drugima za promer.Floyd napisao:http://www.b92.net/video/vesti.php?yyyy ... id=1004241
Edit by mod: nemoj citirati postove neposredno iznad!
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...