Loša im droga, zato odoK u Telenor.nidza napisao:MTS se drogira.
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Loša im droga, zato odoK u Telenor.nidza napisao:MTS se drogira.
Pozadi nije staklo, vec plastika, polikarbonat. I da, grebe se na mom z3, ne vidim sto ne bi i na compact. Naravno, stavis foliju i nece se grebati, a prodaju se te zadnje folije u paketu sa prednjim.Heinz napisao:@Floyd
Staklo sa obe strane, da li smeta, ogrebotine i sl.? Neka mana koja se ne spominje u testovima?
Pripitaj prvo u Telenoru kakva im je politika za te "popuste". Naši operateri imaju slične fore.TheWickerMan napisao:Loša im droga, zato odoK u Telenor.nidza napisao:MTS se drogira.
Na compactu kažu da je staklo, kao za displej. Čak nisam siguran da je Gorilla u pitanju.Xepoj87 napisao: Pozadi nije staklo, vec plastika, polikarbonat.
Nemam pojma. Ja sam gledao pre par meseci i bili su za kevu na kraju najpovoljniji. Uzeli neki super net, minute, ugovor sa 50 posto popusta.TheWickerMan napisao:Ma mene popust ne zanima, imaja pakete koji mene interesuju , i bez popusta su bolji od mt:s-a.
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Već su ti odgovorili ali da potvrdim... naravno da može da se ogrebe ali nije bas toliko osetljivo kao kod prvih Z modela. Možeš da se osiguraš sa folijama ali mislim da nije neophodno.Heinz napisao:@Floyd
Staklo sa obe strane, da li smeta, ogrebotine i sl.? Neka mana koja se ne spominje u testovima?