Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
Pa onda ih okreni i kazi poslao sam vam mejl, ovako mogu i ne moraju da ti odgovore u ko zna kom roku, ipak su to trgovci automobilima.
Inace i ja podrzavam tu saradnju sa v8, oni mi deluju kolko tolko posteno.
Inace i ja podrzavam tu saradnju sa v8, oni mi deluju kolko tolko posteno.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Naravno da cu nazvati ako ne odgovore. Poslao sam mail pre par sati 
I Milos ih preporucuje. Videcu sta i kako, pa cu prelomiti...
LCI je poskupeo u odnosu na pre-LCI model (330i je skuplji skoro 2000€ u odnosu na 328i), tako da malo po malo ode cena za novi dodjavola

LCI je poskupeo u odnosu na pre-LCI model (330i je skuplji skoro 2000€ u odnosu na 328i), tako da malo po malo ode cena za novi dodjavola

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
I ja imam preporuku za V8, jedan dosta dobar prijatelj mi ih je hvalio.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Meni rece prijatelj da zna vlasnika i da odlicna kola uvozi.
Brzine idu u H-a !!!

Milos je kupio R-a preko Djoleta V8, kao i dva seta guma iz Svabije, plus ga dobro poznake, tako da je covek proveren.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Delija
- Kontakt:
Thanx 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
A da nisu sad standard neke stvari koje nisu bile (xenon npr), koje bi svakako ubacio pa ti isoadne isto?Delija napisao:Naravno da cu nazvati ako ne odgovore. Poslao sam mail pre par sati
- Delija
- Kontakt:
To sam i ja pomislio, ali stativa 
Kod nas ni USB nije standard vec se i dalje placa skoro 300 evra
(inace je od modela 2013. godine svuda u svetu standard)
Isto vazi i za patosnice, trougao, sigornosne srafove, senzor za svetlo i kisu, deaktivaciju suvozackog airbag-a, servotronic... Sve se to kod nas placa, a u normalnom svetu je standard
Na kraju od povoljnije cene kod nas dodjemo do iste ili mozda cak i vece. Sada je totalna klotara 330i 36k evra.
Cak i "line" paketi opreme koji su zamenjeni "modelima" kod nas ne postoje uopste, vec se sklapaju kao i ranije. Kod nas su i xenon-i jos uvek u ponudi
Nadam se da je samo greska u cenovniku

Kod nas ni USB nije standard vec se i dalje placa skoro 300 evra

(inace je od modela 2013. godine svuda u svetu standard)
Isto vazi i za patosnice, trougao, sigornosne srafove, senzor za svetlo i kisu, deaktivaciju suvozackog airbag-a, servotronic... Sve se to kod nas placa, a u normalnom svetu je standard

Na kraju od povoljnije cene kod nas dodjemo do iste ili mozda cak i vece. Sada je totalna klotara 330i 36k evra.
Cak i "line" paketi opreme koji su zamenjeni "modelima" kod nas ne postoje uopste, vec se sklapaju kao i ranije. Kod nas su i xenon-i jos uvek u ponudi

Nadam se da je samo greska u cenovniku

To mi se ne svidja 
Mozda sad, ili za mesec dva mozes da pogledas nesto skoro novo iz DE...

Mozda sad, ili za mesec dva mozes da pogledas nesto skoro novo iz DE...
- Delija
- Kontakt:
Ni meni 
U USA je i HiFi nivo ozvucenja standard

U USA je i HiFi nivo ozvucenja standard

U USA je uvek bila bolja standardna oprema kod BMW-a, a i vecine drugih, no to je posebna tema...
- Delija
- Kontakt:
Da, ali imaju i ogranicenja - recimo 320i (najslabiji benzinac tamo) mozes da pazaris samo u nekom slabom paketu opreme i to je to. Nije da ih to bas previse boli 

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
36k nije mnogo cak ni za limo klotaru srednje klase kada ima 250ks.
Ne tako davno se za tu snagu moralo ici na veci i skuplji motor sa daleko vecim troskovima eksploatacije.
Послато са GT-N7100
Ne tako davno se za tu snagu moralo ici na veci i skuplji motor sa daleko vecim troskovima eksploatacije.
Послато са GT-N7100
Jbg. Delija, ti hoćeš da kupiš drugi najjači BMW benzinac (da ne računamo M pošto je to neka druga priča) a to košta. Ja bih na tvom mestu pre uzeo auto koji je neko isterao iz salona i vozio 3 godine nego test auto koji svaki dan provoza 10ak likova... i to kao da je službeni ili rent a car 

Vehicle offer: BMW 328i Limousine M Sportpaket Navi Glasdach Xenon for 36900 EUR
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... =207716853
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... =207716853