Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
Boja mnogo loša
Svaka čast onom ko ga je konfigurisao.. M paket i ona šabanska imitacija drveta 

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ma dobro, samo razmisljam "naglas"Floyd napisao:Jbg. Delija, ti hoćeš da kupiš drugi najjači BMW benzinac (da ne računamo M pošto je to neka druga priča) a to košta. Ja bih na tvom mestu pre uzeo auto koji je neko isterao iz salona i vozio 3 godine nego test auto koji svaki dan provoza 10ak likova... i to kao da je službeni ili rent a car

Smaram se dok trazim stan - ide srednje zalosno...

Verovatno je za mene i 320i extra upgrade posle Civica, a on kosta punih 4500€ manje od 330i.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Gianni ne Djole.Xepoj87 napisao:Milos je kupio R-a preko Djoleta V8, kao i dva seta guma iz Svabije, plus ga dobro poznake, tako da je covek proveren.
Sent from my Sony
Ja sam ti rekao Delija da su jako korektni i kao ljudi i kao profesionalnci.
Sad sam poslao Djaniju poruku da si im poslao mail,kaze sad je stigao sa puta dobices sutra odgovor

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Djani, Djole... Neki polni organ jeste 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Delija
- Kontakt:
Milos napisao:Gianni ne Djole.Xepoj87 napisao:Milos je kupio R-a preko Djoleta V8, kao i dva seta guma iz Svabije, plus ga dobro poznake, tako da je covek proveren.
Sent from my Sony
Ja sam ti rekao Delija da su jako korektni i kao ljudi i kao profesionalnci.
Sad sam poslao Djaniju poruku da si im poslao mail,kaze sad je stigao sa puta dobices sutra odgovor

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
320i turbo ti je sigurno znacajan upgrade posle civica, a ni sa civicom nisam primetio da si kukao na performanse, za tu razliku mozes nakrcati dosta opreme.
Jos da ne insistiras na automatiku...
Послато са GT-N7100
Jos da ne insistiras na automatiku...

Послато са GT-N7100
- Delija
- Kontakt:
Previse znaci automatik. Vozio sam inace 320d i 328i. 320i nisam. Po onome sto sam citao i poredjenjem performansi "na papiru" (zeperfs i slicno) 320i je vrlo slican 320d, cak i malo brze reaguje na pedali. 328i ide kao munja i tu nema price...
Koliko ga kupuješ do sad si uštede razliku uzmedju 320i i 328i 

- Delija
- Kontakt:

Tesko je sa jednim dupetom na dve stolice, ali se polako stolica smanjuje ili dupe raste

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Meni je 420d ozbiljan smor od auta, sve na njemu je ekstra, od izgleda do motora i vožnje, ali brate njaaaaaaaaaaah kako dosadno.
- Delija
- Kontakt:
U smislu da je sve mozda i previse "ususkano"?
Jel ovaj auto pod fabričkom garancijom? Iz opisa vidim da oni nešto kao garantuju, a po godištu i kilometraži kontam da potpada pod fabričku garanciju, ali nije naglašeno.Delija napisao:http://www.polovniautomobili.com/putnic ... 25-m-sport
Bukvalno jedino sto fali od opreme je adaptivno M vesanje.
p.s. I neka lepsa boja...