Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
420d je odličan auto za ljude za koje je namenjen.
Ne postoji nijedna realna prednost e9x modela nad novim modelom. Posedovao sam 3 e9x auta i siguran sam u ovo.
Što se tiče zabave u vožnji treba da razgraničimo 2 stvari:
1. 420d se bolje ponaša od 90% auta u Srbiji. Bolje rečeno, na stazi i u krivini će biti u top 10% auta na našiim ulicama.
2. Ne postoji logično objašnjenje za kupovinu 435i u odnosu na 420d plus EVO ili WRX STI. Naravno, ako govorimo da si ljubitelj automobila i da želiš adrenalin. Za normalnog korisnika je dovoljna i stavka broj 1 koju sam napisao.
Ne postoji nijedna realna prednost e9x modela nad novim modelom. Posedovao sam 3 e9x auta i siguran sam u ovo.
Što se tiče zabave u vožnji treba da razgraničimo 2 stvari:
1. 420d se bolje ponaša od 90% auta u Srbiji. Bolje rečeno, na stazi i u krivini će biti u top 10% auta na našiim ulicama.
2. Ne postoji logično objašnjenje za kupovinu 435i u odnosu na 420d plus EVO ili WRX STI. Naravno, ako govorimo da si ljubitelj automobila i da želiš adrenalin. Za normalnog korisnika je dovoljna i stavka broj 1 koju sam napisao.
M4 a da trosi 4 kile nafte...pa ne moze 
Slazem se sa Acom da je auto odlican za ono sto je namenjen.

Slazem se sa Acom da je auto odlican za ono sto je namenjen.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Meni bi vala bio sasvim dovoljno zanimljiv.
Jel 228i jeftiniji od 420d?
Jeste,ali to su dva razlicita auta ?!?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Ne seri da su različiti? 
Onako pitam, ja bih pre uzeo dvojku napucanu jer računam da svakako pozadi se vozi samo ako mora neko

Onako pitam, ja bih pre uzeo dvojku napucanu jer računam da svakako pozadi se vozi samo ako mora neko
228i je ozbiljan vozacki auto.
5ica sa 2.0 motorom...jeres
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Au al je ruzan enterijer s malim ekranom, nisam znao da to postoji.
Petica je inace daleko bolji auto od trojke. Mozda ima nekih mana, ali su minimalne.
Petica je inace daleko bolji auto od trojke. Mozda ima nekih mana, ali su minimalne.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ja se slazem i sa Acom i sa Urosem. 420D je fenomenalan auto i vrlo dosadan auto. Da dobijem jedan pod povoljnim uslovima, sutao bi se u dupe, ali ne bi bio moj izbor. Ne znam kakav je 320D, mozda je sasvi drugi dozivljaj i druga ocekivanja od auta pa deluje super.
Nemate pojma!TheWickerMan napisao:Zato i pitam, znam da nije bio, rekoh da se nike nasao neki naš pametnjaković.Delija napisao:Ma jok. 2.4 dizel nije isao u coupe.
Sent from my LG-P880 using Tapatalk

Napravljena je jedna Kappa JTD Coupe!
http://www.autoscout24.com/Details.aspx ... asrc=st|fs
Ein Exemplar wurde mit dem 2.4-JTD-Dieselmotor gebaut.
https://de.wikipedia.org/wiki/Lancia_Kappa_Coup%C3%A9
Onda je problem do ocekivanja, a ne auta.Rakhil napisao:Ne znam kakav je 320D, mozda je sasvi drugi dozivljaj i druga ocekivanja od auta pa deluje super.
Kao i 7ica od 5ice ali be treba svakom auto od 5mAcaKayak napisao: Petica je inace daleko bolji auto od trojke. Mozda ima nekih mana, ali su minimalne.

Ja bih recimo uvek za cenu 5ice uzeo jači motor i više opreme u seriji 3 ili C klasi.
Ima konja kao nekada 3.0d.Xepoj87 napisao:5ica sa 2.0 motorom...jeres
Sent from my Sony