Cene goriva u Srbiji
Re: Cene goriva u Srbiji
Jel neko probao kod nas (ako igde ima uopste) bezolovni 100 oktana ?
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
141.20 BMB 95 na NIS-u. Nafta i dolar stabilni vec danima, ne znam otkud odjednom 1+ dinar vise.... Jos malo pa su dostigli stari nivo cena goriva jbt... a nafta je DUPLO jeftinija nego tad.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Cene goriva u Srbiji
To izgleda niko ne može da objasni, možda zbog pada prometa (NS je u poslednje vreme baš otišao u čabar), konkurencije od puno malih pumpi koje stalno spuštaju cene, ne znam. Na nekima takvima je još pola dinara - dinar niže od pomenutih cena. No kako bilo ja sam prezadovoljan, neka tako i ostane. Prošle godine sam sipao jedno nedelju-dve po 90.40 a vidi sad.nixa napisao:Sta je onda sa cenom gasa, sto se toliko razlikuje?
Ovde je od 74.90 - 76.90.
Proslog vikenda je toliko bio i u Krusevcu, Blacu...
Tapatalk post

Prosto mi je neverovatno kako toliko cene variraju.
U Beogradu malih pumpi - nema...
Koliko sam juče video:
Petrol 74.90
Lukoil 75.90
Nis Gazprom 76.90
EuroPetrol 75.90
U Beogradu malih pumpi - nema...
Koliko sam juče video:
Petrol 74.90
Lukoil 75.90
Nis Gazprom 76.90
EuroPetrol 75.90
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Cene goriva u Srbiji
Ovde je Petrol u poslednje vreme jedan on najjeftinijih što se tiče gasa, naročito vikendom kada spuste cene za po dva dinara. Lukoil i OMV prate cenom stalno NIS u korak, a tu je negde i Eko. Poslovično najjeftiniji su ENS, Vuković i Avia na par lokacija, a to su sve mali privatnici (Avia je takođe privatnik, franšiza). Isto važi i za Knez. Bilo kako bilo ja sam stvarno prezadovoljan jer ovako vožnja na gas dolazi do punog izražaja. 

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
NIS cini mi se 143.70 trenutno! Ej! Svakih nekoliko dana dignu po malo. A USD je ~107 vec par nedelja sigurno, dok je Brent ulje 62-66$ vec par nedelja isto. Kakvi majmuni. A cim NIS digne idu i svi ostali.
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
kartel jebeni...
a i svi i uzimaju od NISa gorivo, ja mislim da se trenutno nista ne uvozi(sem "specijalnih" aditiva)
a i svi i uzimaju od NISa gorivo, ja mislim da se trenutno nista ne uvozi(sem "specijalnih" aditiva)

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Nisi u pravu, gomila goriva se uvozi, tipa Lukoil uvozi ED, MOL, OMV takođe.
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Pošto ja vozim na plin (kao i mnogi ovde), da prenesem informaciju koju sam čuo na 1. progr. radio Beograda pre nedelju-dve: da vozači u Evropi, najskuplji plin plaćaju u Norveškoj, Danskoj i Srbiji.
- Nikolaa
bila je prica da isti uvoze, pa se na kraju koliko secam ispostavilo da svi isto(NISovo) gorivo koriste, samo razlicite aditive stavljaju.TheWickerMan napisao:Nisi u pravu, gomila goriva se uvozi, tipa Lukoil uvozi ED, MOL, OMV takođe.
Mol ne.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Može i iz prve ruke:maxer napisao:Pošto ja vozim na plin (kao i mnogi ovde), da prenesem informaciju koju sam čuo na 1. progr. radio Beograda pre nedelju-dve: da vozači u Evropi, najskuplji plin plaćaju u Norveškoj, Danskoj i Srbiji.
http://www.fuel-prices-europe.info/
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Baš sam danas bio na "sastanku" oko toga, Lukoil uvozi iz Burgasa ( njihove rafinerije ) , MOL iz Mađarske, OMV iz Rumunije, možda uzmu do 5% od NISa maksimalno. Za plin se sad promenila situacija , npr MOL sad uzima maltene sav od NISa, a Lukiol uvozi sve 

- Nikolaa
pricas za benzin ili dizel?
Saudi Arabia - dizel - € 0,085