Kako bi ja ove klosare na kopanje kanala. Burazer mi je jedno vreme isao na zvezdine tekme. Kad sam zatekao ekipu pred tekmu ustanu umalo nisu leteli kroz terasu. Od tad gledam samo na tv-u. Vecina besposleni klosari i lerdiji.Vladapetr napisao:Tražili ste, gledajte. Samo za psihopatu
http://www.youtube.com/watch?v=92nqoG32Dg8
Sport
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Re: Sport
Ja sam redovan na tribini i upoznao sam mnogo dobrih momaka u zadnjih 7/8 godina.
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Kad bi taj navijac dobio kaznu da plati od 500-1000€ + 100-200€ za stolicu + zabranu prisustva dozivotno, i kad bi to sud sve brzo odradio, tesko da bi mu palo na pamet daxje lomi.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Navijači su problem koji može da se reši i samo je pitanje političke volje da li država to hoće ili neće. Oni su transparentna grupa, nisu nikakav nevidljivi mastermind koji se ne vidi i oni mogu munjevito vrlo brzo da se reše. Istina je da su oni uvezani vertikalno i horizontalno s mnogim centrima moći, mnogi od njih imaju moćne roditelje i rođake, rade usluge za državu, imaju novca, ali država samo treba da preseče. Samo što kod nas i u Hrvatskoj nema volje da se to uradi.
Mislim da u mnogim Evripskim zemljama navijači prave ista pa čak i veća sranja.
Jel to beše vraćena baklja koju su prvo bacili grobari na Delije?
Aleksa bio sam na tom derbiju i grobari su pušteni u halu sa namerom da naprave sranje. Dozvoljeno im je unošenje gomile pirotehnike.
Aleksa bio sam na tom derbiju i grobari su pušteni u halu sa namerom da naprave sranje. Dozvoljeno im je unošenje gomile pirotehnike.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Pa ko ih je pustio i dozvolio im da unesu to?
Poslednja izmena od Kornjaca Rade u 18 Jun 2015, 14:34, izmenjeno 1 put ukupno.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Otkad to policija pretresa, mene uvek pretresaju redari koje klub angazuje.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Nema normalne zemlje gde navijači otvaraju nogom vrata predsednika kluba, upadaju na treninge, šamaraju igrače, upadaju u svlačionice, imaju tal u prodaji igrača, nameštaju starlete-prostituke igračima da bi im se digla cena za sat usluge, prave tim i određuju treneru koga će staviti. Nisam čuo nigde da neki vođa navijača počne da navija za suparnički tabor da bi mogao da nastavi da diluje drogu. Nisam čuo nigde da navijač kluba preslišava i lupa ćuške legendi kluba dok pije piće. Takav upliv uticaja nema u uređenim sportskim sistemima.Mr.Rotor napisao:Mislim da u mnogim Evripskim zemljama navijači prave ista pa čak i veća sranja.
Ali, neme ni zemlje koja koristi navijače kao sredstvo da se održava na vlasti ili da obore vlast (Arkan, dobrovoljci, 5. oktobar, paljenje ambasada...), da im prepusti uticaj u nekim poslovima, da koegzistiraju sa vođama koji zauzvrat odrade nešto za državu i drže stvar na tribinama pod kontrolom.
Sve to može da se razbuca samo ako se hoće. Snage ima, sve se tu manje više zna koje ko, samo volje nema da se izda komanda da se to uradi.