Zanimljivi oglasi
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Re: Zanimljivi oglasi
Mic po mic, stici ces do X6ice 

1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
S'obzirom da gleda trojku, pre će da bude X4 
Sent from my LG-P880 using Tapatalk

Ne pratis na casu, poceo je da gleda i 5icu 

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Video sam, ali trojka mu je prvi pik, logičan nastavak je x4 

Ne slazem se ni s herojem ni s floydom, kasnije pojasnjavam jer sada vozim.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ma bacio sam samo pogled. Zanimljiva mi je cena, ali znajuci da niko nista ne poklanja sve to dodje na svojeFloyd napisao:Ne pratis na casu, poceo je da gleda i 5icu

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Pa da počnemo:AcaKayak napisao:Ne slazem se ni s herojem ni s floydom, kasnije pojasnjavam jer sada vozim.
Nije relativno koliko ti misliš. Zna se šta su osnovne namene automobila, a mi smo samo izuzetci.Floyd napisao:To šta je nekom bolje je relativno. Pričali smo već o tome, da ne ponavljamo
Ako Indijac prelazi da radi u Mađarsku, on je Indijac kojm je mađarski jezik bitniji od engleskog. Ali, zato je 99% Indijaca koji će otići u Ameriku i Englesku i njima je mađarski potpuno nebitan.
To za šta ja koristim lancera je nešto što želi 1% vlasnika automobila. Samim tim 316 ili šta si već napisao naravno da je bolje od lancera. Ti i ja se razlikujemo što ti ne možeš da kažeš za nešto svoje da nije najbolje a ja mogu. Odmah si krenuo da me kao zajebeš da su sedmica bolja od petice i trojka bolja od lancera, ali ja se sa tim i slažem. To što nije bolja u svim kategorijama ne znači da sveukupno nije, kao ni da nije korisnija većini korisnika.
Heroj, trojka po meni cilja užu grupu kupaca (recimo do 35 godina dok je petica prikladnija za sve dalje godine) i u toj grupi može biti poželjnija od petice. Naravno da je za mene prikladnije da vozim 4 nego 5. Petica je auto iz kog izađeš i potpuno je jasno da je tatin auto.
Što se tiče vozne dinamike, to je razlog zašto sam ja uzeo M3 naspram M5 iako je bila ista cena. Nisam se pokajao jer smatram da je M3 i prikladniji mojim godinama, ali kad se sve stavi na vagu, M5 je verovatno bolji. Kao što je meni možda samsung K zoom bolji od S5 jer ima bolju kameru, a po apsolutno svemu ostalom je S5 bolji telefon. Samo što nismo ljubitelji telefona pa tu možemo da napišemo jasno da je s5 bolji telefon, dok kod auta možemo do sutra da teramo

Ivan napisao:Za tu cifru ima i 7ica da se nadje, to govori da visa klasa brze gubi na ceni
Послато са GT-N7100

Evo, moj cale ima 65 godina i prevelika mu je E klasa, preveliki mu je Land Cruiser. Nema potrebe za tolikim kolima, samo se jebava sa parkingom i provlacenjem, sve nezgrapno, umesto zgodno.AcaKayak napisao:Pa da počnemo:AcaKayak napisao:Ne slazem se ni s herojem ni s floydom, kasnije pojasnjavam jer sada vozim.
Nije relativno koliko ti misliš. Zna se šta su osnovne namene automobila, a mi smo samo izuzetci.Floyd napisao:To šta je nekom bolje je relativno. Pričali smo već o tome, da ne ponavljamo
Ako Indijac prelazi da radi u Mađarsku, on je Indijac kojm je mađarski jezik bitniji od engleskog. Ali, zato je 99% Indijaca koji će otići u Ameriku i Englesku i njima je mađarski potpuno nebitan.
To za šta ja koristim lancera je nešto što želi 1% vlasnika automobila. Samim tim 316 ili šta si već napisao naravno da je bolje od lancera. Ti i ja se razlikujemo što ti ne možeš da kažeš za nešto svoje da nije najbolje a ja mogu. Odmah si krenuo da me kao zajebeš da su sedmica bolja od petice i trojka bolja od lancera, ali ja se sa tim i slažem. To što nije bolja u svim kategorijama ne znači da sveukupno nije, kao ni da nije korisnija većini korisnika.
Heroj, trojka po meni cilja užu grupu kupaca (recimo do 35 godina dok je petica prikladnija za sve dalje godine) i u toj grupi može biti poželjnija od petice. Naravno da je za mene prikladnije da vozim 4 nego 5. Petica je auto iz kog izađeš i potpuno je jasno da je tatin auto.
Što se tiče vozne dinamike, to je razlog zašto sam ja uzeo M3 naspram M5 iako je bila ista cena. Nisam se pokajao jer smatram da je M3 i prikladniji mojim godinama, ali kad se sve stavi na vagu, M5 je verovatno bolji. Kao što je meni možda samsung K zoom bolji od S5 jer ima bolju kameru, a po apsolutno svemu ostalom je S5 bolji telefon. Samo što nismo ljubitelji telefona pa tu možemo da napišemo jasno da je s5 bolji telefon, dok kod auta možemo do sutra da teramo
C klasa je odlican kompromis udobnosti i prakticnosti, dok je E klasa vise ka udobnosti i prostranosti, luksuzu.
Ne trazi svako udoban i prostran auto, jednostavno se kosi sa mojim potrebama, kao i sa caletovim.
Evo, ovaj GLC bi mom caletu pao kao budali samar.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
šta je praktično kod C klase, gepek, ajnšlag?
Boringly average, but also perfect for school run mums
Lakši parking.
Ako se zanemari cena, koja naravno i ne igra ulogu kada se određuje šta je bolje, i rasklopimo trojku i rasklopimo sedmicu, ili c klasu i s klasu, verovatno nijedan jedini deo nije bolji na manjem autu. Tu je kraj svake diskusije šta je bolje, a šta je korisnije, isplatljivije, zanimljivije, lepše itd je druga stvar.
Ako se zanemari cena, koja naravno i ne igra ulogu kada se određuje šta je bolje, i rasklopimo trojku i rasklopimo sedmicu, ili c klasu i s klasu, verovatno nijedan jedini deo nije bolji na manjem autu. Tu je kraj svake diskusije šta je bolje, a šta je korisnije, isplatljivije, zanimljivije, lepše itd je druga stvar.
Poslednja izmena od AcaKayak u 18 Jun 2015, 18:19, izmenjeno 1 put ukupno.
Ajnslag veliki ima i e klasa, vec najvise dimenzije.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
apsolutno se ne slazem sa ovim napisanimAcaKayak napisao: Heroj, trojka po meni cilja užu grupu kupaca (recimo do 35 godina dok je petica prikladnija za sve dalje godine) i u toj grupi može biti poželjnija od petice. Petica je auto iz kog izađeš i potpuno je jasno da je tatin auto.
to mozda za tebe
istina je da kada sam imao 18 god da mi je tata kupio 100tku, al posle toga svaki auto dalje sam ja zaradio (A6 C5, C5 restajl, C6, A4 B8 allroad sa kojim sam se zaebo jer mi je mali i sada C7
al nije to sto sam hteo reci, vec je stvar kako ko navikne
ja sam se od malena vozio na ogromna auta, navikao sam na komfor, luxus i veliku izolaciju i normalno je da volim velika auta
znaci ja koji sam samostalno zaradio svoj C7 sa 28 godine nikako nisam tatin sin
i predrasude ti nisu uopste na mestu
ja obozavam svoj C7 ... nemas pojma koliko i to je pravi auto za mene i mislim da cu sa 33 voziti S klasu ili Audi A8
svako ima svoj ukus i o tome se ne raspravlja