Ima nekih stvari u kojima je bolja 5ica a nekih u kojima je bolja trojka. Da je kako ti kazes, bez obzira na sve, 5ica ukupno bolji auto, niko ne bi kupio 3ojku jacu od 320i/d a pogotovu ne sa nekom opremom, jer cenom ulazi u klasu "bolje" 5ice. Svako ipak glasa svojim novcanikom i svako za svoj novac hoce nesto sto je njemu najbolje a rezultati prodaje pokazuju da nije za svakog vece uvek i bolje.AcaKayak napisao:Nije relativno koliko ti misliš. Zna se šta su osnovne namene automobila, a mi smo samo izuzetci.
Ako Indijac prelazi da radi u Mađarsku, on je Indijac kojm je mađarski jezik bitniji od engleskog. Ali, zato je 99% Indijaca koji će otići u Ameriku i Englesku i njima je mađarski potpuno nebitan.
To za šta ja koristim lancera je nešto što želi 1% vlasnika automobila. Samim tim 316 ili šta si već napisao naravno da je bolje od lancera. Ti i ja se razlikujemo što ti ne možeš da kažeš za nešto svoje da nije najbolje a ja mogu. Odmah si krenuo da me kao zajebeš da su sedmica bolja od petice i trojka bolja od lancera, ali ja se sa tim i slažem. To što nije bolja u svim kategorijama ne znači da sveukupno nije, kao ni da nije korisnija većini korisnika.
Ja sam kao potencijalni sledeci auto na nekoj mojoj listi stavio i peticu (iako mi je F10 kao i 7ica F01, ruzan auto), cisto za promenu. Vozio sam dva dana 530d, probao na kratko od druga 520d i nisam odusevljen. Ako zanemarimo 520d koji je prava mrcina, 530d na mene nije ostavio nikakav poseban utisak. Kod novih trojki, ljudi zameraju preveliku ususkanost koja doprinosi gubutku osecaja za voznju. Kod F10 je sve to mnogo gore. Meni taj auto nije prijao dok sam ga vozio iako priznajem da je lepse voziti se u njemu. Dzaba je ona nesto komfornija kad nema osmeha na licu dok je vozim... kao da sam uzeo kevin auto da obavim nesto, i jedva cekam da ga vratim u garazu.
Meni bi licno i neki sportski auto C segmenta vise odgovarao za voznju nego dosadna serija 5 ili 7.
Nije meni problem, kako kazes, da priznam da je nesto bolje ali kao kupac trazim ono sto je za mene bolje. Dzaba je X5 udobniji i svestraniji automobil od 3ojke tj. u mnogim parametrima bolji, kad je po meni bitnim parametrima, sranje. I zasto bih ja za istu lovu onda kupio X5 40d umesto M3 kad mi prvi posle voznje ostavi utisak "njah" a od drugog mi dva dana "igra" u stomaku?

Nadam se da je sad malo jasnije o cemu sam pricao