Zdravo ljudi!
Pre neki dan sam doživeo mali udes i čovek koji me je udario od pozadi je osiguran u Triglavu... Kada sam bio kod njih na proceni štete, uputili su me na Bavaria Motors, servis sa kojim oni imaju ugovor o popravci automobila.
Na internetu nisam našao nikakva iskustva ljudi sa tim servisom, da li neko od vas može da mi pomogne?
Hvala unapred i veliki pozdrav!
Bavaria Motors - iskustva
Re: Bavaria Motors - iskustva
Prvo, niko ne moze da te uslovljava gde ces da popravljas automobil.
Drugo, to je diler polovnih automobila koji se otvorio pre mozda godinu dana, a u sklopu salona, imaju i servis.
Ja bih licno izbegavao bilo gde, gde me upucuje osiguravajuce drustvo i otisao kod proverenog limara, a koji cesto moze i dodatno da ti.napakuje racune, da popravis jos nesto za te pare ili da zadrzis visak kinte
Sent from my Sony
Drugo, to je diler polovnih automobila koji se otvorio pre mozda godinu dana, a u sklopu salona, imaju i servis.
Ja bih licno izbegavao bilo gde, gde me upucuje osiguravajuce drustvo i otisao kod proverenog limara, a koji cesto moze i dodatno da ti.napakuje racune, da popravis jos nesto za te pare ili da zadrzis visak kinte

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Sa zapisnikom o šteti idi u neki servis da ti daju ponudu (npr. ovlašćeni, ne znam koje je vozilo u pitanju). Možeš i na više mesta da odeš.
Sa ponudama koje ti izabareš idi u Triglav i vidi koje su opcije. Oni u principu moraju da plate sve troškove popravke bilo kom servisu, ili će ti predložiti da dobiješ manje para na svoj račun pa vidi šta ćeš sa njima i koliko ćeš da potrošiš i gde (daju 50-60% vrednosti ponude uglavnom).
Sa ponudama koje ti izabareš idi u Triglav i vidi koje su opcije. Oni u principu moraju da plate sve troškove popravke bilo kom servisu, ili će ti predložiti da dobiješ manje para na svoj račun pa vidi šta ćeš sa njima i koliko ćeš da potrošiš i gde (daju 50-60% vrednosti ponude uglavnom).
Poslednja izmena od Heinz u 17 Jun 2015, 14:35, izmenjeno 1 put ukupno.
Meni su farbali branike na Leonu. Odlicno su ofarbani. 

Odličan je i servis i prodaja. Veoma ozbiljna ekipa, zatrpana poslom preko glave.
Tapatalk
Tapatalk