Zanimljivi oglasi

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Ralee
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2015, 22:09

Re: Zanimljivi oglasi

Post od Ralee »

8c se vise ne proizvodi, kupe se proizvodio 07-09, a roadster 08-10, a cena raste jer je raritet od 500 primeraka.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Nije ni padala cena, jer je uglavnom sve bilo prodato unapred. U početku su cene odmah otišle na gore jer se mogao lako preprodati, pa su se posle početnog udara spustile na nivo novog ili malo ispod cene novog (ako je u pitanju bio neki primerak koji se nešto više vozi nego inače). Nov 8c spider je koštao otprilike isto kao ovaj sa oglasa. Za koju godinu će krenuti rast cene. Vredeće taj auto mnogo, to je zicer zarada.
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

Oko 250k evra je bila nova Spider 8C. naravno da će cena da raste, V8 Alfe su uvek bile na ceni plus je ovo Spider :)
Korisnikov avatar
Risto
Reactions:
Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro

Post od Risto »

Znam ja pricu oko auta, 8C mi je jedan od omiljenih automobila, samo sam zaboravio koliko je kostala nova. Wicker je potvrdio, cini mi se da je 8C Spider bio skuplji od ovog iz oglasa, ali mislim da sam prosle godine vidjao kupe verziju i za ispod 200000 evra a sada skoro da nema ni jedan primerak za te pare...

Evo jos jednog superautomobila koji obozavam i dalje:

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... geNumber=2

Savrsen auto samo sto je cena sumanuta :srbin:
Ralee
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2015, 22:09

Post od Ralee »

Ja sam pogresno procito. :pardon: Bile su realne cene da tako kazem koliko je to moguce za ovakav auto neko vreme, skoro jedna crna ali coupe za 130k, otisla je u roku od odma. Cene su se odjednom popele i ne moze da se nadje nista ispod 200k i jos krecu da se penju. Inace dobra investicija ili skupa igracka. :)
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Wolfy napisao:http://www.polovniautomobili.com/putnic ... orsche-911

Lepa 911 i korektna cena,kontam da za 40k ide...
Ponudi mu 35 u tvom stilu.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:

Post od starac vujadin »

Risto napisao:Znam ja pricu oko auta, 8C mi je jedan od omiljenih automobila, samo sam zaboravio koliko je kostala nova. Wicker je potvrdio, cini mi se da je 8C Spider bio skuplji od ovog iz oglasa, ali mislim da sam prosle godine vidjao kupe verziju i za ispod 200000 evra a sada skoro da nema ni jedan primerak za te pare...

Evo jos jednog superautomobila koji obozavam i dalje:

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... geNumber=2

Savrsen auto samo sto je cena sumanuta :srbin:
212000 evra je bio nov. Nisam hteo da se gađam u cent, ali kad me terate... :)
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:

Post od starac vujadin »

Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

Osim te boje, nema nista posebno...
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:

Post od starac vujadin »

Deluje jako lepo očuvano.
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

Zlaja011
Reactions:
Pridružio se: 14 Jun 2015, 18:21

Post od Zlaja011 »

Auu sta ga se gluposti nacita... Tupimo prste na kojesta, na stvari koje nemaju sta da se polemisu! Aca je legenda, kad ga odvali sa poredjenjem nema mu ravnog, ali za jednu stvar je apsolutno u pravu, bas kao Hammond: novac uglavnom igra ulogu u tome koji je auto "bolji" iako je istina cesto drugacija... Pa naravno da ako samo malo stavis prst na celo shvatices da je vozilo tipa C klasa A4 BMW3 smesna prica za E klasu A6 ili BMW5... Pocevsi od kokpita ovih malih automobila gde su cesto stvari poput navigacije misaona imenica pa i ovi koji ih imaju ugradjeni su tako da stoje kao piletu sise, preko zavrsne obrade, kvaliteta izrade, izolacije itd... Sve je naravno "za klasu" siromasnije, a samim tim i losije na manjim modelima. O nekoj dinamici voznje je smesno pricati jer bas bih voleo da vidim tog majstora koji ce sa nekom C klasom da po krivinama otrese E klasu, pogotovo sto u tim malim kolima poput C klase su uglavnom 2.0 dizeli koji sa dinamicnom i sportskom voznjom nemaju dodirnih tacaka. Prema tome tu se svaka dalja diskusija zavrsava

P.S. vidim da se ovde cesto uzima za primer C63 kao vrhunski sportski auto ili sta vec, vozilo koje je u sustini neupotrebljivo za nas "obicne smrtnike" za bilo sta drugo osim za pravac, voleo bih bas da vidim sa normalnim covekom za volanom te C63 da li bi pobegao nekom 335 xd po gradu ili bilo kom vijugavom putu
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Zlajo, mislim da je taj tvoj post verovatno najgluplji do sada, gde ama ni jednu stvar nisi ubo :)
Dobro, jesi za izolaciju.

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Zlaja011
Reactions:
Pridružio se: 14 Jun 2015, 18:21

Post od Zlaja011 »

Pa ako mislis ti to lepo i dokazi poteraj C klasu u Kosutnjak ja cu A8 pa da vidimo tu dinamiku? :D
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

AcaKayak napisao:Floyde, ja i dalje ne vidim sta ima lose s tim. Nemas nista sto u trojci mozes da nabavis a da u petici ne mozes i time je ucinis boljom. Moze da bude na istom nivou a onda peticu mozes jos da dogradis recimo lepsim displejom, koji na 3 ne mozes da kupis.
Da te podsetim da je rasprava krenula kad si napisao da je kako god okreneš, 5ica sveukupno bolji auto. Da si rekao da je luksuznija i komfornija od 3ojke, ja bih prvi rekao da jeste.

To da li vredi toliko koliko košta je relativno. Nekom sigurno vredi ali recimo meni koji bih skuplje platio C63 nego S350 očigledno ne vredi, niti smatram da je S sveukupno bolji auto. Jednostavno su drugačiji i svaki je za nešto bolji.
Odgovori