Члан 79.
За време магле, на моторном возилу морају да буду укључена кратка светла, односно светла за маглу или обе врсте светала.
Задње светло за маглу употребљава се само по магли или у случају смањене видљивости.
Auto sijalice
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Re: Auto sijalice
U ZOBS-u
- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
Bio sam ubedjen da se LE diode vrlo malo greju i da traju bas dugo. Cak je i Nuk tako napisao, u temi o LE diodama u Uradi sam.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
I jeste tako kada se diode pravilno usklade sa naponom na koji se povezuju sto kod ovih home made cesto nije slucaj. Otuda i pojava da se greju i kao posledica je i kratak vek trajanja.
Ja sam pravio w5w sijalice u varijantama od 9 do 32 diode po sijalici i recimo da se komotno drze u ruci kad su pod naponom, grejanje je minimalno
TT post
Ja sam pravio w5w sijalice u varijantama od 9 do 32 diode po sijalici i recimo da se komotno drze u ruci kad su pod naponom, grejanje je minimalno
TT post
e onda ces i meni da napravis par komada, dogovoricemo se vec 

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Ma ima tu dosta zajebancije, pipav posao i dosta vremena trazi.
Na kraju sam ih porucivao iz kine za jako sitne novce. Verovao ili ne, kinezi to naprave da valja (a ruku na srce i nije neka nauka), samo nasi dziberi ni to ne znaju a biju po usima pride
TT post
Na kraju sam ih porucivao iz kine za jako sitne novce. Verovao ili ne, kinezi to naprave da valja (a ruku na srce i nije neka nauka), samo nasi dziberi ni to ne znaju a biju po usima pride
TT post
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Kako ne radi? Opera, IE i Firefox otvaraju bez problema...sasha015 napisao:Delija ne radi link.
I ove moje su kineske - izgledaju kao na slici, a nisam primetio da se greju.
Ako traju 6 meseci to mi je sasvim ok - ne ocekujem da ce duze da traju ni Diamond Vision

Vise me brine nacin na koji riknjavaju - tiho i neprimetno kao obicne sijalice ili uz dim

Na Astri su mi slicne trajale duze od godinu i po dana u mom vlasnistvu, a mislim da su jos uvek zive...

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ima neka firma (valjda) iz Bačke Palanke koja radi te sijalice po narudžbini.
Širim haos!
Ima decko u BG koji prodaje iste takve i suma sumarum (narucis te iz BP + postarina...)... Vidite sta vam vise odgovara. Meni vise odgovaralo da skoknem i uzmem kod njega. Em decko izneo sve sto je trenutno imao pa sam na licu mesta probao koja mi se kombinacija najvise svidja.
Evo link:
http://www.auto-osvetljenje.com/
Ja sam doznao za njega uz pomoc Grujica i googal. Ko ima alat, znanje i zivce najbolje je kad sam pravi.
Evo link:
http://www.auto-osvetljenje.com/
Ja sam doznao za njega uz pomoc Grujica i googal. Ko ima alat, znanje i zivce najbolje je kad sam pravi.
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Kod mene su pozicije W5W kao te gore sa po 20smd belih i rade kao sat dok su pozadi umesto P21 sijalica sa vlaknima P21 sijalice sa po 36 obicnih LED i to P21/5W 2X36led crvene (pozicija i kocnica) i P21/5w 2x36LED bele za rikverc a hteo sam isto 2x36led i za zmigavce al ambre su skupe.
Naravno ubacene su u crni providni lexus shtop inache ako je puna plastika shtopa bez veze se bacaju pare.
Naravno ubacene su u crni providni lexus shtop inache ako je puna plastika shtopa bez veze se bacaju pare.
Puzo zna ovo decka sto sam gore pomenuo. Secam se kad smo pricali. Valjda je prijatelj ili sta vec na opel forumu (ima ih 2 pa brkam na kom) i rekao je da si ugradjivao neke njegove ledove.
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Nisam njegove,ovi moji su sa ebay UK a taj prodavac naravno nabavio iz PRC.
A onaj tip sto pravi po narudzbini i ima gotove module je iz Backog Petrovca,yuboxinfotable,tako sajt nekako.
A onaj tip sto pravi po narudzbini i ima gotove module je iz Backog Petrovca,yuboxinfotable,tako sajt nekako.
- Grujic
- Moderator
jubox
Jesu PRC, sam je domah rekao. Samo ne znam sto je onda govorio da je tebi ugradjivao neke... nebitno.
- Grujic
- Moderator
Pa okaci slike kako klica svetli