E vidis, ovako sve više ličite na forum koji vrlo često spominjete, a sa kojim ne zelite da imate sličnosti. A ako vam je cilj da ne bude sličan, nego da ide u drugom pravcu,...bolje da ne bude ovoga. Ja razumem da je ovo zezanje, internet komunikacija...Ali daj da bude i neka internet kultura. Nema potrebe za ovakvim stvarima. O svemu, pa čak i o stvarima o kojima imas totalno dijametralno misljenje od drugog forumaša, može da se razgovara lepo i sa neke distance, bez spuštanja rasprave na lični nivo, lecenja kompleksa i frustracija i ostalog što uz to ide. Auto-forumi su plodno tlo za takve stvari, to je notorna ciljenica, ali ne mora i ovaj biti...Floyd napisao:Aj lepo odjebi od menebranja napisao:Izvinjavam se vasoj visevekovnoj svajcarskoj kulturi. Samo, ti nisi svajcarac ma koliko voleo da budes.
Nema potrebe da nastavim diskusiju sa prostakom kome je svaka treća reč psovka i koji veliča lik i delo Hitlera.
Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
..... reče čovek koji je postao poznat po "krivom šlajfovanom" 

- TDI
- Banned

Napravite im Cars 2 i deportujte ih sve.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- TDI
- Banned
I nema dana da neko ne spomene taj forum. Kao da vam je iz oka ispao... 

Vratite se na njega molim Vas.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ne moguMilos napisao:Vratite se na njega molim Vas.

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ok, tema nije o drugim forumima.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Floyd napisao:Aj lepo odjebi od menebranja napisao:Izvinjavam se vasoj visevekovnoj svajcarskoj kulturi. Samo, ti nisi svajcarac ma koliko voleo da budes.
Nema potrebe da nastavim diskusiju sa prostakom kome je svaka treća reč psovka i koji veliča lik i delo Hitlera.
Haha, sta je, sad "odjebi".
Blago meni kad si ti fin, samo navijas satove i jedes Milku. Naravno da cu te ostaviti na miru, jer su mi smesni oni koji su otisli sa ovih prostora, a vle da ih pljuju.
Mozda bolje i to nego dogi stajl itd... Sta da ti pricam kad znasmember napisao:..... reče čovek koji je postao poznat po "krivom šlajfovanom"

Bas me zanima sta bi bilo kad bi neko od dnevnih novina izbacio onakvu naslovnicu.
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Malo se priberite i podignite nivo diskusije ili jos bolje ako moze postedite nas licnih prepucavanja i nastavite na pp.

Citajuci ovu temu sticem utisak da ovde definitivno fali jedne tema "cars forum".
Ne mogu se povezati 3 komentara a da neko direktno ili indirektno ne spomene cars ili neke tamosnje clanove ili urednistvo..., a ne vidim cemu to?
OK, bilo je "interesantno" kada je tamo napravljen kurslus pre odredjenog vremena i dosta clanova preslo ovde ili otvorilo duple naloge (gde i ja spadam).
Cak bi shvatio ako u negativnoj konotaciji nastavljaju da ga spominju neki clanovi koji su ga napustili na ne bas prijatan nacin (mada mi je i to bezveze). Ali pominjanje od strane i onih koji su bili clanovi, i koji su jos uvek clanovi i oni koji nikada nisu ni bili clanovi... i osecati potrebu da se to radi vec duzi vremenski period... Najiskrenije mi nije jasno i cak mi je bezveze.
Nisam ja niciji advokat, niti bilo koga branim, samo primecujem i konstatujem. Ako nisam upravu neka me neko ispravi.
Uz sve to, i pomenuti forum je nastavio sa svojim radom sasvim normalno, ima neki svoj put, zivi.... Treba biti svestan da su generalno ovakvi forumi jako slicno koncipirani, naravno da ima razlika ali ne bih rekao da je to neka tako drasticna razlika da bi jedan trebalo pljuvati i stideti ga se a drugi posmatrati kao predmet divljenja (sto upravo poslednji komentari i pokazuju da nije ispravno).
Eto cisto sam osecao potrebu da iznesem svoj stav o ovoj pojavi koja malo bode oci, pogotovo sto na tom drugom forumu bas i nisam imao prilike da procitam da neko previse obraca paznju na rad drugih foruma, sto mi i jeste normalno.
Ja sam clan i tamo (gde jesam imao nekih nesuglasica ali koje su resene i lagao bi kada bi rekao da mi je tamo lose - naprotiv!) i ovde, prijatno se osecam na oba posto mi jednostavno prija tematika o autmobilizmu, poznajem neke ljude sa oba foruma, i sve ovo posmatram kao vid razonode, nesto se moze i nauciti, upozneti kvalitetni ljudi.... al forsirati nekakve podele, pljuvati po "konkurenciji" to jeste nasa specijalnost ali koje bi trebali da se stidimo i izbegavamo.
Ne mogu se povezati 3 komentara a da neko direktno ili indirektno ne spomene cars ili neke tamosnje clanove ili urednistvo..., a ne vidim cemu to?
OK, bilo je "interesantno" kada je tamo napravljen kurslus pre odredjenog vremena i dosta clanova preslo ovde ili otvorilo duple naloge (gde i ja spadam).
Cak bi shvatio ako u negativnoj konotaciji nastavljaju da ga spominju neki clanovi koji su ga napustili na ne bas prijatan nacin (mada mi je i to bezveze). Ali pominjanje od strane i onih koji su bili clanovi, i koji su jos uvek clanovi i oni koji nikada nisu ni bili clanovi... i osecati potrebu da se to radi vec duzi vremenski period... Najiskrenije mi nije jasno i cak mi je bezveze.

Nisam ja niciji advokat, niti bilo koga branim, samo primecujem i konstatujem. Ako nisam upravu neka me neko ispravi.
Uz sve to, i pomenuti forum je nastavio sa svojim radom sasvim normalno, ima neki svoj put, zivi.... Treba biti svestan da su generalno ovakvi forumi jako slicno koncipirani, naravno da ima razlika ali ne bih rekao da je to neka tako drasticna razlika da bi jedan trebalo pljuvati i stideti ga se a drugi posmatrati kao predmet divljenja (sto upravo poslednji komentari i pokazuju da nije ispravno).
Eto cisto sam osecao potrebu da iznesem svoj stav o ovoj pojavi koja malo bode oci, pogotovo sto na tom drugom forumu bas i nisam imao prilike da procitam da neko previse obraca paznju na rad drugih foruma, sto mi i jeste normalno.
Ja sam clan i tamo (gde jesam imao nekih nesuglasica ali koje su resene i lagao bi kada bi rekao da mi je tamo lose - naprotiv!) i ovde, prijatno se osecam na oba posto mi jednostavno prija tematika o autmobilizmu, poznajem neke ljude sa oba foruma, i sve ovo posmatram kao vid razonode, nesto se moze i nauciti, upozneti kvalitetni ljudi.... al forsirati nekakve podele, pljuvati po "konkurenciji" to jeste nasa specijalnost ali koje bi trebali da se stidimo i izbegavamo.
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Cars forum zaista nije tema, niti treba da bude. Oni ljudi vode svoje i nema zaista potrebe da se ovde nasiroko o tome diskutuje.

Ne, nego u određenim europskim gradovima ti kolege objasne gde da ne ideš.Floyd napisao:Nije to poenta nego prostačka izjava koju sam očekivao od ovih novih sa carsa ali ne i od Nidže.Day Walker napisao:Jel dobija etiketu patriote ili nacionaliste?
Dušane, nemoj da spinuješ tu nego mi kaži koji šlem i pancir nosiš tamo za svaki dan a koji za svečane prilike?
Ja ne bih znao šta da kažem mojim kolegama odande gde ne sme da se ide u Beogradu.
Ideja mog pisanija jeste da nije tako jednostavno pokupiti prnje, otići i odjednom ti je preko mnogo bolje. Nije. Nešto dobiješ, nešto izgubiš. Na tebi lično je da li je ono što dobiješ vrednije od ovog drugog.
Meni, recimo, nije.

Tapatalk