Imas A8 sa 2.0 dizelom?Zlaja011 napisao:Pa ako mislis ti to lepo i dokazi poteraj C klasu u Kosutnjak ja cu A8 pa da vidimo tu dinamiku?
Sent from my Sony
Imas A8 sa 2.0 dizelom?Zlaja011 napisao:Pa ako mislis ti to lepo i dokazi poteraj C klasu u Kosutnjak ja cu A8 pa da vidimo tu dinamiku?
ovo je ona sto si mi je sinoc spomenuo pretpostavljam... tek sad sam definitivno u fazonu - nikako tostarac vujadin napisao:http://www.polovniautomobili.com/putnic ... a-bicolore
Prema tome, S klasa jeste bolji auto od C klase, u okviru iste generacije, kad bi gledao sve parametre.Xepoj87 napisao:Kao na primer?nidza napisao:Naravno da se gleda tehnički aspekt, jer je to jedini uporediv parametar.Grujic napisao:Ja mislim da kada se gleda tehnicki aspekt da itekako moze da se kaze da je neki bolji. Drugar koji je mehanicar mi redovno prica kako se iz aviona vide razlike izmedju klasa, jednostavno, kvalitet izrade, resenja, kad krene da rasklapa tacno se vidi sta je bolje bez obzira sto mozda isto dele motor i menjac. Ali ovako kao auto moze da se relativizuje
To što ljudi imaju različite potrebe je potpuno druga stvar.
Deo tehnologije koje sad ima 7 će tek u nekoj od sledećih generacija imati 3. Isto važi i za Merc i za ostale proizvođače. Prema tome, stvar je potpuno jasna.
Tapatalk
Ogibljenje iz S klase, nikada nece ici u C klasu. Uvek ce ici drugacije, jer je namena automobila drugacija. Da li je ogibljenje u S klasi bolje, samo zato sto je komplikovanije i skuplje? Za krivine nije, za udobnost jeste, prosto.
Generacije proizvoda su neuporedive, jer nova C klasa, svaku stavku koju ima, naprednija je od te stavke u prosloj S klasi iz 2005. godine.