Obuća i odeća
Re: Obuća i odeća
Idi u cika ljubinu (valjda se tako zove ona sto udara dijagonalno u knez mihajlovu), galigiardi se valjda zove prodavnica. Imali su svašta interesantno. A tu blizu ti je i boss onda 

Stefane, hvala!
Šebek, kao npr?

Šebek, kao npr?

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ajde da postavim jos jednom, nece skoditi. http://www.buzzfeed.com/juliegerstein/c ... .mq9MO6qDP

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Jbt kad god odem u usce ono puno forumasa. Prosli put Paja, sada ti i Branja 
Dragvorl, hvala!

Dragvorl, hvala!
AcaKayak napisao:Stefane, hvala!![]()
Šebek, kao npr?
Od izgleda odela, prilike i ljudi sa kojima se sastajes.
- Day Walker
Video sam te dosta puta u Uscu, al uvek gledas na drugu stranu, pa odlucim da ne prekidam taj trenutakAcaKayak napisao:Jbt kad god odem u usce ono puno forumasa. Prosli put Paja, sada ti i Branja
Dragvorl, hvala!

Brzine idu u H-a !!!

Zaprati na instagramu ima par zanimljivih stranica tipa mansfashion, gentlemannesto i sl. Možeš da vidiš razne kombinacije
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ja bih preskočio kravatu na tvom mestu i u tvojim godinama, al to sam samo ja. Maramice prvo vidi kakve hoćeš, i kako planiraš da ih "preklapaš" pa u zavisnosti od toga nek ti napravi krojač. Ima mnogo načina da ih nosiš i mnogo vrsta, veličina, preklapanja. Fišbajn (ona kao metalna šnala), isto važi što i za kravatu.AcaKayak napisao:Gde mogu da kupim aksesoare za odelo u vidu maramice koja ide u džep i one kao metalne šnale koja se stavi na kravatu?
I ima li neko neku dobru preporuku za kombinacije cipela i odela, uzeo sam 4 odela za sada, sva manje više tamna, jedno skroz crno. Treba da kupim još neko plavo i sivo kad naletim na nešto što mi se sviđa.
Takođe, kravate su mi lepše ako su uže, ima li neko pravilo oko toga kada je bolja uža a kada šira?
Ja bih batalio kravate, a naročito šnale i maramice.
Suviše si mlad za sve to.
Śnale i maramice su mi generalno nepotrebne.
- Day Walker
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Sa maramicom može da se napravi baš gotivan mladalački fazon, dok je kravata formalna ma koliko bila neformalna. Sad su npr. opet jako popularne štrikane kravate i to isto može da se iskombinuje jako lepo posebno npr. na neku varijantu cipele, cigar pantalone i upasana košulja, bez blejzera.Paja napisao:Ja bih batalio kravate, a naročito šnale i maramice.
Aco jes kupio kaiševe da mečuješ s cipelama?
Igle i šnale za kravate, kao i igle u kragnama košulja su passe(prevazidjeno).
Nadji svilene maramice za džep sakoa pa ih uklapaj sa postavom sakoa, čarapama. Opasač i cipele ista boja i finiš.
Pre šal ili ešapa nego kravata...
Nadji svilene maramice za džep sakoa pa ih uklapaj sa postavom sakoa, čarapama. Opasač i cipele ista boja i finiš.
Pre šal ili ešapa nego kravata...
Slažem se sa Aviatorom.
Uroše odelo je odelo i tu nema mnogo igranja, kombinovanja i odskakanja ako hoćes da izgledaš kako treba.
Uroše odelo je odelo i tu nema mnogo igranja, kombinovanja i odskakanja ako hoćes da izgledaš kako treba.