Ne brže od života!
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Re: Ne brže od života!
Znas kad bih to uradio.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Realno, ne bi nikada prijavio tako nesto.
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Jos probleme mozes imati, neka hvala.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Sto da ne? I probleme sa kim? Moze i anonimno da se dojavi.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ja ne jer bih se ja uvek radje dogovorio nego da popijem prijavu, ko je toliko moralan da ne bi nikad pokusao da izbegne nek prijavi.
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Sa milicijom, znaju ko si, i koga si prijavio, a tom panduru koga si prijavio se to bas nije svidelo. Ako su kolege iz UK u dobrim odnosima mozes samo jos da izvuces deblji kraj kada se sa njima kacis. I ne znam ko bi uopste iz cistog mira prijavio tako nesto, kad svi znamo sta i kako se radi.H4wkeye napisao:Sto da ne? I probleme sa kim? Moze i anonimno da se dojavi.

Sa SUK-om nije u dobrim odnosima ni jedan pandur.
Ja sam prijavljivao patroli kad mi se učini da je neko pijan ko dupe jer šeta po auto putu u sve tri trake iako vozi srenjom.
Ja sam prijavljivao patroli kad mi se učini da je neko pijan ko dupe jer šeta po auto putu u sve tri trake iako vozi srenjom.
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/hr ... -inspektorH4wkeye napisao:Sto da ne? I probleme sa kim? Moze i anonimno da se dojavi.
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Ne znam, ja ne bih isprobavao ko je ciji kum, prijatelj, brat ili zet ili partijski kolega, a sve to bez preke potrebe. Ovo sa pijanim na putu je nesto drugo, to je ugrozavanje bezbednosti i ne prijavljuje se, bar po meni UK nego na 92 ili patroli licno.

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
U potpunosti te razumem, to i jeste najveci problem jer se ljudi plase da prijave i nisu dovoljno zasticeni. Sto se tice SUK, ne mogu da pricam za sve, ali imas tu jako dobrog kadra i ljude koji se stvarno bore protiv koruptivnih radnji. Generalno, policija se malo uspanici kada se pojavi SUK, znaju da budu vrlo detaljni i imaju vrlo interesantne metode rada i otkrivanja takivh dela. Dosta stvari se radi iza scena da se izrazim tako, javnost nikad i ne sazna za to, ovo sto prenose novine je samo deo svih tih operativnih radnji. Godisnje ima tu mnogo vise presuda, hapsenja, itd.dragvorl napisao:Sa milicijom, znaju ko si, i koga si prijavio, a tom panduru koga si prijavio se to bas nije svidelo. Ako su kolege iz UK u dobrim odnosima mozes samo jos da izvuces deblji kraj kada se sa njima kacis. I ne znam ko bi uopste iz cistog mira prijavio tako nesto, kad svi znamo sta i kako se radi.H4wkeye napisao:Sto da ne? I probleme sa kim? Moze i anonimno da se dojavi.
Otkud to, zar nismo u drugoj temi utvrdili da je Bg bezbedniji nego gradovi EU?H4wkeye napisao:U potpunosti te razumem, to i jeste najveci problem jer se ljudi plase da prijave i nisu dovoljno zasticeni.

Šalu na stranu, ovakvo 'drukanje' je po meni ok sve dok ne ode u zloupotrebu, mehanizmi zaštite i jednih i drugih tek treba da se razviju.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Uh, užas! Pun autobus. Vozač je verovatno zaspao. Pred kraj puta kad se najčešće dešavaju nesreće.
Posetite www.garaza.rs !
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Zaspao,zaspao.Sreća u nesreći pa je samo 1 osoba poginula.Inače bi opet bio Dan žalosti.
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Strašno!
Koji idiot od vozača! Pa ako je osetio da mu se spava, što budala ne svrati na neku benz.pumpu da dremne ... pa ne vozi krompire - nego ljude
Koji idiot od vozača! Pa ako je osetio da mu se spava, što budala ne svrati na neku benz.pumpu da dremne ... pa ne vozi krompire - nego ljude