Ne treba alfi ni kvalitetan enterijer ni niska cena da bi se prodavala, ali im treba izuzetan motor

Послато са GT-N7100
Giulietta je razvijana kao konkurent Golfu, a i takva je bila i cena, znači ispod Bmw, Merc i Audi. Zato je i bilo i kompromisa oko enterijera, motora,...Risto napisao:bojim se da ako budu isli na to da Alfa kosta 30+ hiljada evra, a cini mi se da se ida na to da budu cenovno u rangu BMW-a, da ce opet da promase pricu kao sa Giuliettom. Tesko je ocekivati da ce imati sjajne prodajne rezultate sa cenama koje ce prosecan kupac pre da plati za BMW/Audi/MB.
Po mom mišljenju presudnu ulogu će igrati sam auto - eksterijer, eneterijer, performanse. Ne sme biti teška kao 159. Cena, kao što smo videli kod Giuliette, nije prednost na tržištu kad napraviš gomilu kompromisa na važnim mestima.Comi napisao:Cena ce igrati presudnu ulogu kod ovog modela.
Ako bude preko 30k kao 159ka, tesko ce to ici u takvom tempu da izvuce marku iz kanala.
Ako jos usput za*eru enterijer kao sa Djulijetom, onda ce prica biti "potpuna".
Mislim da ce biti i 2.0 turbakstefanan napisao:Biće samo 2.2 i 3.0 je dizel? Propade mu karijera polovnjaka u Srbiji