Koje li mu je boje, sviđa mi se crni a verujem da danas nedeljemo ne rade

Šest godina koristim iste Vartine punjive baterije 1300mAh sa onim žutim jajastim punjačem koji puni i AAA i AA i rade dobro. Sanyio Eneloop važe za najbolje, ali rade i druge dobro. Na kraju krajeva, probaćeš na novom apataru stare baterije i videćeš kako će se ponašati. Možda ćeš i morati kupiti nove, probaj.dragan napisao:jos nisam kupio memorijsku, sutra cu...
i oko baterija je izgleda citava prica, svi preporucuju sanyo eneloop, koje su skupe ko djavo, a ja vec par godina furam neke vartine od 2500-2700mah i traju mi bas dosta, tako da baterije necu uzimati sada...
kad sutra uzmem karticu bacicu par fotki na forum...
bio u rodicu, ali samo srebrni, uzeo sam poslednji ( tj hanuma mi poklonilanoob napisao:Gde je na akciji Canon PowerShot SX130 IS za 15k din?
citao sam i ja da kao drye struju i kad se ne koriste ali meni nije to bas presudno, jer kako sloba rece imam stare vartine ( uzete prosle godine ) od 2100mah i odlicne su, imam dva para, znaci dva seta za aparat ( koristi dve baterije )...BAJKER napisao:Te Sanyo jesu odlicne i preporucljive fotografima iz razloga sto kada ih napunis jako malo gube kapacitet kada se ne koriste i gotovo su bez memory efekta. Ako imas te druge uradice posao pogotovo ako imas i rezervni set baterija. Znaci jedne u aparatu a druge stoje u rezervi i neces imati problema kada odes negde na put.dragan napisao:jos nisam kupio memorijsku, sutra cu...
i oko baterija je izgleda citava prica, svi preporucuju sanyo eneloop, koje su skupe ko djavo, a ja vec par godina furam neke vartine od 2500-2700mah i traju mi bas dosta, tako da baterije necu uzimati sada...
kad sutra uzmem karticu bacicu par fotki na forum...
Za direktno postavljanje snimaka na FB i Youtube.trojanac napisao:...i pride WiFi, koji ne znam čemu