Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
Cena popularna.
http://www.ebay.com/itm/Mercedes-Benz-1 ... rmvSB=true
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
kakav auto
cenu necu komentarisati

cenu necu komentarisati

Stefane, trebao si da uzmes Kromu. Ipak je to mnogo bolji auto.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Da je bar dizel. Ovako, cena je takva da ugasiš monitor pa ponovo upališ da vidiš da nije probila matrica. 

Širim haos!
Ne može u Srbiji veliki auto jer nije bezbedna zemlja za život. Malo malo pa ti neko ogrebe branik. Ja ne mogu više da trpim grebanje branika, razmišljam da se preselim u Švajcarsku.Floyd napisao:Stefane, trebao si da uzmes Kromu. Ipak je to mnogo bolji auto.
Stvarno ne razumem ovaj jadni pokušaj trolovanja.
Juče si ničim izazvan, izmislio sukob između mene i Lakija i dobrovoljno ga "zastupao" a danas "odgovaraš" na moj post upućen Stefanu koji je u stvari samo druga varijanta pitanja koje je postavio HKS i koji je trebao da dovede do odgovora zašto je za svakog drugi tip automobila najbolji.
Ok, ne slažemo se oko ove teme i najbolje je da ne nastavimo diskusiju u tom pravcu... posebno ne na ovakav način
Juče si ničim izazvan, izmislio sukob između mene i Lakija i dobrovoljno ga "zastupao" a danas "odgovaraš" na moj post upućen Stefanu koji je u stvari samo druga varijanta pitanja koje je postavio HKS i koji je trebao da dovede do odgovora zašto je za svakog drugi tip automobila najbolji.
Ok, ne slažemo se oko ove teme i najbolje je da ne nastavimo diskusiju u tom pravcu... posebno ne na ovakav način

Em gledam audiciju em citam ovo.AcaKayak napisao: Ne može u Srbiji veliki auto jer nije bezbedna zemlja za život. Malo malo pa ti neko ogrebe branik. Ja ne mogu više da trpim grebanje branika, razmišljam da se preselim u Švajcarsku.

Uh nisam znao da moze toliko da vredi, ako vredi.Geza napisao:Cena popularna.
Bolje ti je da učiš fiziku umesto što gledaš audiciju 

Samo vraćam istom merom. Kad je već tebi zabavno što me Aca zajebava...
Nije se šalio nego me samo podjebava zbog diskusije od pre nekoliko dana.
Znaš, kad se šališ na forumu, staviš smajli na kraju rečenice
Znaš, kad se šališ na forumu, staviš smajli na kraju rečenice

Poslednja izmena od Floyd u 22 Jun 2015, 00:27, izmenjeno 1 put ukupno.
Duga je priča koja se proteže kroz nekoliko tema. Ne vredi da ti pričam ako nisi pratio.
Inače, ja sam post napisao samo da ti pokažem da podjebavanje nije prijatno a ne zato što tako mislim
Navijanje i drveni advokati takođe ne doprinose dobroj atmosferi na forumu.
Inače, ja sam post napisao samo da ti pokažem da podjebavanje nije prijatno a ne zato što tako mislim

Navijanje i drveni advokati takođe ne doprinose dobroj atmosferi na forumu.