Zanimljivi novinski i drugi članci
Re: Zanimljivi novinski i drugi članci
https://www.youtube.com/watch?v=hTMefZbFApU&index
Pričaju i ovde o Neretvi...
Pričaju i ovde o Neretvi...
Deda dobro priča, ali ovo ostalo je najobičnija emisija, zbrda zdola, puno ličnih zaključaka pod utiskom podele, umesto da se samo prepriča šta se dešavalo.
Ima onaj jedan što priča o soluncima, kako su rešili WWI, pa pravi analogiju sa WWII, kako je nešto slično moglo da se desi i u WWII. Očigledno jadnik nije svestan kakva je nemačka sila bila tada i kakvu su smešnu vojsku poslali na Balkan. Verujem da misli da su Srbi nebeski narod i da su stariji od ameba
Ima onaj jedan što priča o soluncima, kako su rešili WWI, pa pravi analogiju sa WWII, kako je nešto slično moglo da se desi i u WWII. Očigledno jadnik nije svestan kakva je nemačka sila bila tada i kakvu su smešnu vojsku poslali na Balkan. Verujem da misli da su Srbi nebeski narod i da su stariji od ameba

Falsifikovanje i iskrivljenje istorije je jedna od najčešćih i najodvratnijih disciplina otkako je sveta i veka.
Veljo jel si ti komunista ili monarhista? 

Pda, da znamo na koga misliš da je menjao istoriju
Menjali su svi jbg, tako ti je to. Odnosno nisu menjali u smislu da su izmišljali neke vanzemljake, niti išta tako spektakularno, nego ono prećute da se neki general ukakio u gaće pa pobegao, nego napišu da se taktički povukao
Ili tuđi događaj prepišu sebi, npr. grupa A je digla poštu u vazduh, ali iz grupe A je u grupu B prešlo 51% ljudstva, tako da se sada taj događaj pripisuje grupi B i slično
Malo nakite, istaknu nebitne stvari (kao dan D npr.) i dobiješ malo drugačiji smisao
Ali manje više sve se tako odigralo, samo je bitno kako pripovedač prepriča (školovani).
Zato ja volim slušati starkelje kako pričaju, ali sve ih je manje

Menjali su svi jbg, tako ti je to. Odnosno nisu menjali u smislu da su izmišljali neke vanzemljake, niti išta tako spektakularno, nego ono prećute da se neki general ukakio u gaće pa pobegao, nego napišu da se taktički povukao

Ili tuđi događaj prepišu sebi, npr. grupa A je digla poštu u vazduh, ali iz grupe A je u grupu B prešlo 51% ljudstva, tako da se sada taj događaj pripisuje grupi B i slično

Malo nakite, istaknu nebitne stvari (kao dan D npr.) i dobiješ malo drugačiji smisao

Ali manje više sve se tako odigralo, samo je bitno kako pripovedač prepriča (školovani).
Zato ja volim slušati starkelje kako pričaju, ali sve ih je manje

Ni jedno. Ne volim da se krijem u nekom pokretu, organizaciji ili bilo kakvoj rulji. Poštujem samo individualnost.Mr.Rotor napisao:Veljo jel si ti komunista ili monarhista?

Ali nisam te to pitao.
Kakve stavove imaš prema komunistima, a kakve prema rojalistima? Ko ti je u srcu?

Oba koncepta su ovde prevaziđena i degradirana.
Čekam da Rakhil preuzme vlast u okviru ovog sistema i za šesmeseci postigne daleko više nego što su svi njegovo prethodnici tokom decenija.
Čekam da Rakhil preuzme vlast u okviru ovog sistema i za šesmeseci postigne daleko više nego što su svi njegovo prethodnici tokom decenija.
Obećao mi je da ću rukovoditi odredima smrti, tako da i ja jedva čekam 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
To sam ti ja obećao, a njemu sam obećao da bude premijer. Nemoj da kopam po porukama. 

Širim haos!
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
Meni obećaše Srbijagas, videćemo 
Sent from my LG-P880 using Tapatalk

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Teško
Metan --> gas

Metan --> gas

- methane.master
Može, mada dobro je meni i neko mesto u međunarodnim organizacijama ili makar neki savetnik. 

Širim haos!
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Uaaa, dole rakhil, prvo ima da oporezuje sve sa turbinama i digne akcize na dizel 
Послато са GT-N7100

Послато са GT-N7100
- methane.master