Prodao ili ne, telefon ima da mu zvoni narednih mesecak dana

trojanac napisao: Za te pare bolje komšiji da ga ostavi (pokloni).
Nije to isti motor. Ovaj u Idei je 1.4, a u Stilu su 1.2 16v i svi su sa 6 brzina.elMaestro napisao: Drugar je pre neki dan uzeo Stila sa tim motorom i auto ide solidno, ne trkač, ali nije ni neka mrcina. Kod njega potrošnja ide oko 10l plina, ali je Stilo verovatno teži, ali ima i 6 brzina.
Jedan clan sa starog foruma, gogi11 je jedan od vlasnika tog placa, ne znam da li se uclanio i ovde. Uglavnom, mislim da je dag trgovao sa njim i kaze da je skroz korektan lik. I ja sam pricao s njim, ali na kraju se nismo videli. Uglavom, necu nista da tvrdim, propratni tekstovi jesu smehotresni, ne znam ko je umetnik koji kuje te stihove.Texonja napisao:Nisam znao da postoji Fiat Idea. Prvi put u zivotu vidim ovaj auto.![]()
Ako bi prodao Daciu i doplatio za godinu dana starije OVO, mislim da ne bi uradio nista. Jos mi ovaj auto lici na neki koji bi mogao imati cene delova kao Ferrari. (ko Fiat Palio npr). Ne svidja mi se ni opis koji je prodavac stavio. Sve velikim slovima, sve je do jaja, brutalno, mega, hiper... Kao da smo svi mi debili.
EDIT - dok sam kucao, vidim da je Bax isto primetio za opis
Za pojmove Kube mozda..."ODLICAN-FANTASTICAN-PRAKTICAN JEDNOSTAVNO RECENO BRUTALAN AUTO.
PRELEP,KOMFORAN I VEOMA ATRAKTIVAN AUTO"