Sport
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: Sport
"Nixa
Eto, čim nađeš da sam to napisao, ti pokreni peticiju, imaš moj potpis.
Eto, čim nađeš da sam to napisao, ti pokreni peticiju, imaš moj potpis.
precrtao mvp-a finala i najboljeg ligaša i strelca, mačvana i jokića????!!!! ostavio kešelja???!!!
bolesnik
ovaj spisak je pravio čović i kad je već tako trebali su da uzmu i đenku i vilijamsa pa bar da znamo da cigane šaljemo na prvenstvo
a nedovića i kuzmića su stavili da se pripremaju za fmp pošto u svojim klubovima nisu igrali ni minut po utakmici
dakle svuda politika i interesi
e zato ne prolazimo ni prvu fazu
fuj
bolesnik
ovaj spisak je pravio čović i kad je već tako trebali su da uzmu i đenku i vilijamsa pa bar da znamo da cigane šaljemo na prvenstvo
a nedovića i kuzmića su stavili da se pripremaju za fmp pošto u svojim klubovima nisu igrali ni minut po utakmici
dakle svuda politika i interesi
e zato ne prolazimo ni prvu fazu
fuj
Poslednja izmena od crni u 24 Jun 2015, 15:42, izmenjeno 1 put ukupno.
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Haha Saši Djordjeviću spisak pravi Čović!? Ovo je momenat kad učenik nadmaši učenika, Dulo više nije etalon za paranoju 

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Evo, ima i zvezdaša koji komentarišu slično crnom...
Covece ovo nije reprezentacija ovo je drim team Crvene Zvezde u zadnjih 5-6 godina. Jovic, Nedovic, Kalinic, Simonovic, Keselj, Dangubic, Bjelica, Mitrovic, Bobi, Stimac plus Delije Teodosic, Erceg i Kuzmic, za Markovica ne znam. I na to sve SAMO 3 Partizanovca ( toliko o laznoj samoproklamovanoj "instituciji") Milosavljevic, Milutinov i Bogdanovic. Nadam se da ce bar jos dvojica otpasti jer jednu" trulu jabuku" ova Zvezda pardon reprezentacija moze nekako da podnese. Zvezda- Srbija u svom punom znacenju ! Zna Sale ! Bravo
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (RSB, 24. jun 2015 14:28) # Link komentara

Covece ovo nije reprezentacija ovo je drim team Crvene Zvezde u zadnjih 5-6 godina. Jovic, Nedovic, Kalinic, Simonovic, Keselj, Dangubic, Bjelica, Mitrovic, Bobi, Stimac plus Delije Teodosic, Erceg i Kuzmic, za Markovica ne znam. I na to sve SAMO 3 Partizanovca ( toliko o laznoj samoproklamovanoj "instituciji") Milosavljevic, Milutinov i Bogdanovic. Nadam se da ce bar jos dvojica otpasti jer jednu" trulu jabuku" ova Zvezda pardon reprezentacija moze nekako da podnese. Zvezda- Srbija u svom punom znacenju ! Zna Sale ! Bravo
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (RSB, 24. jun 2015 14:28) # Link komentara
ovaj forum je ništa bez meneMr.Rotor napisao:Crni, ova tema je ništa bez tebe.

nemo' da se okrenem ka pravoj temi-sx4, 500l, panda, vitara i ostale trice i kučine
ima da leti perije, a ja ću da zaradim ban

-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
Partizan ne igra Evrokup!
Stvarno ne razumem šta se desilo sa Partizanovim finansijama. Tolike godine igraju Evropu, tolike igrače su prodali i sada nemaju leba da jedu.
Meni to ne štima. Više mi deluje kao pritisak da država da pare.
Stvarno ne razumem šta se desilo sa Partizanovim finansijama. Tolike godine igraju Evropu, tolike igrače su prodali i sada nemaju leba da jedu.
Meni to ne štima. Više mi deluje kao pritisak da država da pare.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Ma nema u basketu para od prodaje igraca, sica. Ja bih rekao da su ziveli od zaduzivanja i sad to doslo na naplatu a nove kredite im niko ne da.
Slicno je verovatno i zvezda radila, samo mi nije jasno otkud im sad odjednom tolike pare, ne bi me cudilo su im sad dozvolili da se zaduzuju pod drugim imenom, pa sve jovo nanovo
Slicno je verovatno i zvezda radila, samo mi nije jasno otkud im sad odjednom tolike pare, ne bi me cudilo su im sad dozvolili da se zaduzuju pod drugim imenom, pa sve jovo nanovo

pa kao odakle zvezdi pare?
rekao sam, dao telekom. umesto da isplate 13. platu koja je bila uračunata po kolektivnom ugovoru pare su dali zvezdi. tako je bilo prošle godine. niko nije smeo ni da pisne jer su svi znali odakle je dosla direktiva.
verovatno tako rade i druga preduzeća, ne znam, ali za telekom znam
najsmešnije je što telekom daje pare i partizanu ali otprilike 20x manje, ali daje brate.
ova odluka partizana je strateške prirode. okrenuće se podmlađivanju tima i stvaranju novih zvezda umesto da se kurobecaju po evropi i ništa ne urade.
poznato je da je partizanova škola najbolja u evropi i ne sumnjam da će u narednim godinama doći neki novi nepobedivi klinci
rekao sam, dao telekom. umesto da isplate 13. platu koja je bila uračunata po kolektivnom ugovoru pare su dali zvezdi. tako je bilo prošle godine. niko nije smeo ni da pisne jer su svi znali odakle je dosla direktiva.
verovatno tako rade i druga preduzeća, ne znam, ali za telekom znam
najsmešnije je što telekom daje pare i partizanu ali otprilike 20x manje, ali daje brate.
ova odluka partizana je strateške prirode. okrenuće se podmlađivanju tima i stvaranju novih zvezda umesto da se kurobecaju po evropi i ništa ne urade.
poznato je da je partizanova škola najbolja u evropi i ne sumnjam da će u narednim godinama doći neki novi nepobedivi klinci
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-