Dobro veče
Re: Dobro veče
Na semaforu na ulazu u Mladenovac skrećeš desno (prvi i jedini semafor na koji naiđeš od auto puta) i samo pravo, na ulazu u Topolu nastavljaš pravo, a levo se odvaja put ka Kragujevcu, samo pravo i na vrhu Rudnika si.
Ne moze prostije od toga. U topoli imas sa leve strane glavnu autobusku stanicu i onda nailazis na raskrsnicu gde je pravo rudnik cacak, a polu levo kragujevac. Bas kod pumpe.
MM aj snimi put pa javi stanje.
Ja bih trebalo da krenem u CG u petak uveče pa da znam šta me čeka.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Svaka čast, nek je sa srećomstefanan napisao:Da se pohvalim, još jedan diplomirani pravnik na forumu

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Cestitke Kuzmanovicu, ovaj Stefane

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ajd, mada još nisam definitivno prelomio kuda ću.Paja napisao:MM aj snimi put pa javi stanje.
Širim haos!
E jbg. :-(
Preko Mladenovca je opustena i jeftina voznja. Put je sasvim solidan i nemas mnogo kocenja. Barem do topole. Nisam isao za rudnik.
Preko Mladenovca je opustena i jeftina voznja. Put je sasvim solidan i nemas mnogo kocenja. Barem do topole. Nisam isao za rudnik.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Metne, sad imam malo vremena da ti elaboriram. Ako sutra ides u podne, kud god da krenes nema guzve vredne pomena, tako da to otpada kao faktor. U Uzice moze da se stigne za 3 sata, 4 ako se vuces ko slina, pa ni to nije bitno mnogo. Ostaje put, gde ti je izbor Ibarska preko selendri do Rudnika ili AP-Mladenovac-Topola do Rudnika. Prva solucija je dosadna i ima obicno koji pandur vise, druga solucija je sasvim fina ali ne prija ako ne volis serpentine i tesne brdske puteve. Da sam na tvom mestu, isao bih preko Topole.
Dobro jutro!
Jutro.
Jbt pošalješ dete na rekreativnu da uživa, a oni ga pokvare načisto. Već dva jutra se budi u 7h. Moraću da je prevaspitam.
Jbt pošalješ dete na rekreativnu da uživa, a oni ga pokvare načisto. Već dva jutra se budi u 7h. Moraću da je prevaspitam.

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Dobro jutro.
1L
1L