Alfa Romeo Giulia
Re: Alfa Romeo Giulia
Ahahaha pomija bas 

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Neće Alfa sebi da dozvoli da stavi ratkapne
Bela lepša mnogo, ali baaaaaaš mnogo lepša iako obožavam crvenu boju.

Bela lepša mnogo, ali baaaaaaš mnogo lepša iako obožavam crvenu boju.
- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
da je ruzna nije, ali tesko je biti naslednik 159
I ne treba da bude naslednik 159, treba da pogodi u segment gde su novci. Uspešne ostaju firme koje prave proizvod koji najviše koristi fabrici, pre svega, i njenom profitu, a masa gde su novci sve manje stvarno bira, nego je u iluziji da oni biraju proizvode. Istina je da su za njih odabrali psiholozi. Otud ovi hypovi i druge nebuloze.
Činjenica je da proizvod više sebe svojim kvalitetom, funkcionalnošću i odnosom cena/kvalitet više ne može sam da proda, potrebno je sve više psihologije - ili drugačije rečeno, što više psihologije za uloženi novac.
Najbitnije im je da naprže masu da je Alfa od danas pa zauvek jedan kvalitetan auto. 159 su pustili da ih sam ubedi svojim kvalitetom i nisu uspeli, potreban je hype. Potrebno je prženje raje, iluzija i manipulacija, kao što to rade najveći majstori. Od srca im želim da u tome uspeju, a onda ponovo da ubace sa vremena na vreme model koji će ceniti pravi sladokusci. Ne mislim na one koji se tripuju da su oni odabrali kola, nego one vozače koji stvarno umeju da prepoznaju dobar, a cenovno prihvatljiv auto - što i jeste glavna odlika Alfe. Delić automobilskog sveta rezervisan za odabrane, a u stvari dostupan svima koji su to u stanju da prepoznaju.
Činjenica je da proizvod više sebe svojim kvalitetom, funkcionalnošću i odnosom cena/kvalitet više ne može sam da proda, potrebno je sve više psihologije - ili drugačije rečeno, što više psihologije za uloženi novac.

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Zasto je neverovatno da ima manuelni menjac ili rwd, pa m3 ima manuelni i rwd...
Послато са GT-N7100
Послато са GT-N7100
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Zato što nemaju manuelni menjač koji prati taj motor inače bi bio u ponudi, a da razvijaju manuelac samo zbog QV verzije nema šanse...a QV verzija će biti 4x4.
- Ivan
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ne vidim po čemu bi bio klon...ali dobro.
Mali Ghibli izgleda super 

- Ivan
Sada gledam ovaj klip sa proslih stranica, QV oznaka, quad izduv i MANUELNI menjac 
Takodje ni q4 znacka se ne vidi, tako sam i mislio
Послато са GT-N7100

Послато са GT-N7100
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
nidza napisao:I ne treba da bude naslednik 159, treba da pogodi u segment gde su novci. Uspešne ostaju firme koje prave proizvod koji najviše koristi fabrici, pre svega, i njenom profitu, a masa gde su novci sve manje stvarno bira, nego je u iluziji da oni biraju proizvode. Istina je da su za njih odabrali psiholozi. Otud ovi hypovi i druge nebuloze.
Činjenica je da proizvod više sebe svojim kvalitetom, funkcionalnošću i odnosom cena/kvalitet više ne može sam da proda, potrebno je sve više psihologije - ili drugačije rečeno, što više psihologije za uloženi novac.Najbitnije im je da naprže masu da je Alfa od danas pa zauvek jedan kvalitetan auto. 159 su pustili da ih sam ubedi svojim kvalitetom i nisu uspeli, potreban je hype. Potrebno je prženje raje, iluzija i manipulacija, kao što to rade najveći majstori. Od srca im želim da u tome uspeju, a onda ponovo da ubace sa vremena na vreme model koji će ceniti pravi sladokusci. Ne mislim na one koji se tripuju da su oni odabrali kola, nego one vozače koji stvarno umeju da prepoznaju dobar, a cenovno prihvatljiv auto - što i jeste glavna odlika Alfe. Delić automobilskog sveta rezervisan za odabrane, a u stvari dostupan svima koji su to u stanju da prepoznaju.
Jel im ti radis reklamu

Što si toliko navalio na manuelni menjač?Ivan napisao:Sada gledam ovaj klip sa proslih stranica, QV oznaka, quad izduv i MANUELNI menjac
Послато са GT-N7100

Potpuno nepotrebna stvar pored modernih robotizovanih menjača.
Pa kako kome. Ja volim manuelni menjac, i uvek bi bio moj izbor. Neka u traktore stavljaju automatske, ali uz najjace benzinske verzije bi trebalo da postoji izbor.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
- Ivan