Polovnjak, 3500-4000e
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Re: Polovnjak, 3500-4000e
Znam da ima Stilo 1.4, ali nisam ih viđao kod nas. Od malih benzinaca 99% su 1.2 16v koji svi imaju 6 brzina. Zato i pretpostavljam da je drugarov 1.2 baš zbog menjača sa 6 brzina.
Never Say Never Again
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Pa sta mu radim. Ja iz najbolje namere kazem da coveku mozda dam neki pozitivan info da uopste krene da pogleda, jer autoplac i autoplac nisu isti. To sto taj koji postavlja oglas ima takvu strategiju je druga stvar, ako mu ovakav oglas obezbedjuje 'lebac mozda bih i ja ovako oglasavao. Pola ljudi je i tako nepismeno, pa i kad im nesto napises kao svet nista ne kapiraju. Stvarno je pitanje da li je ovakav tekst u zemlji Srbiji debilan ili samo pravilno obracanje ciljnoj grupi.Texonja napisao:@Dragvorl, nije bitno dal' je clan foruma, tj nije bitno taman da je i administrator... Opis auta vredja inteligenciju.

Off topic
Off topicBax napisao:Off topic
Pa Srbija je zemlja lozana, tj bar pola su lozane, tako da je dobro segmentiao trziste
Mogu misliti koje se strucne price vode pri prodaji toga. Secam se kad sam pri prodaji neke Lagune pricao sa likom, kupcem, kazem auto ima automatsku klimu, a ovaj kaze AC klimu...sta ti to dodje majke ti?

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
@profespr i misha Ovako nešto:
http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... o_6_speed/
Inače, sad videh na oglasima, samo 3-4 ima, i svi su sa 6-brzinskim menjačima. Na jednom piše u oglasu da je 5, a na slikama se vidi šesta na menjaču http://www.polovniautomobili.com/oglas1 ... _stilo_14/
http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... o_6_speed/
Inače, sad videh na oglasima, samo 3-4 ima, i svi su sa 6-brzinskim menjačima. Na jednom piše u oglasu da je 5, a na slikama se vidi šesta na menjaču http://www.polovniautomobili.com/oglas1 ... _stilo_14/
Имам једно потпитање...
Mislim da je Markoni nekada vozio punta sa ovim motorom pa ga priupitaj za detalje.
Meni je ova klasa vozila vrlo interesantna jed nudi osetno više mesta od klasičnog B segmenta, ali je Tex u prevu ovo jeste prepokavoni punto classic ali sa potencijalnim problemom nalaska delova, naročito limarije. Ne vidim rezon u menjanju logana koga znaš za ovo koje je u ko zna kakvom stanju i ko zna koliko prešlo.
Meni je ova klasa vozila vrlo interesantna jed nudi osetno više mesta od klasičnog B segmenta, ali je Tex u prevu ovo jeste prepokavoni punto classic ali sa potencijalnim problemom nalaska delova, naročito limarije. Ne vidim rezon u menjanju logana koga znaš za ovo koje je u ko zna kakvom stanju i ko zna koliko prešlo.
-
- Banned
- Pridružio se: 30 Maj 2012, 18:55
Ako se i dalje nisi odlucio za auto posto vozim opela mogu da ti preporucim astru. Sve ispod 1.6 zaobidji, tj slabo je za astrinu karoseriju.
4000 me izasao mali servis (delovi) + ruke 1000din.
Sto se tice benz motora, 1.8
125ks. Auto leti sa ovim motorom, rasterecen trosi oko 11litara u gradu normalne voznje (ne ko baba neka).
Sto se tice dizela, 2.0
koji ja vozim. Auto u gradu trosi oko 7.5 litara (opet ne lagane voznje) i ide za sve pare. Ne moras da ga teras u obrtaje vec na 2100, 2200 veoma lepo ide. Naravno karavana vozim 
4000 me izasao mali servis (delovi) + ruke 1000din.
Sto se tice benz motora, 1.8

Sto se tice dizela, 2.0

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Sto se tog placa tice, skidaju se kilometraze, tako da znas unapred..
Inace osim klime, ne vidim prednost nad Loganom
Mozda jos samo prostor..
Inace osim klime, ne vidim prednost nad Loganom

Mozda jos samo prostor..
Brzine idu u H-a !!!

Najveci razlog menjanja logana je taj sto nemam klimu,servo,abs...klotara je,od opreme svega 1 jastuk i centralna.
Sto se tice placa, kod njih smo prosle god. (na preporuku daga) otisli da pogledamo i na kraju uzeli Golfa kojim smo zadovoljni pa sam se zato ponovo vratio da vidim sta imaju. Tekstovi su i onda bili smesni al je i auto bio dobar pa mi to nije bilo presudno. Gledam to kao oglas,ne citalacku znacku
Sto se tice lickanja,motor nije opran sto mi je ok a ne smeta mi sto ga ispoliraju i urade dubinsko. Svakako bi ja to radio. Inace i meni je ova Idea bila strana tj nisam imao kontakta sa njom al mi je celokupni utisak ok. Naravno,nista nije definitivno i reseno....zato se i konsultujem s vama.
Sent using Tapatalk
Sto se tice placa, kod njih smo prosle god. (na preporuku daga) otisli da pogledamo i na kraju uzeli Golfa kojim smo zadovoljni pa sam se zato ponovo vratio da vidim sta imaju. Tekstovi su i onda bili smesni al je i auto bio dobar pa mi to nije bilo presudno. Gledam to kao oglas,ne citalacku znacku

Sto se tice lickanja,motor nije opran sto mi je ok a ne smeta mi sto ga ispoliraju i urade dubinsko. Svakako bi ja to radio. Inace i meni je ova Idea bila strana tj nisam imao kontakta sa njom al mi je celokupni utisak ok. Naravno,nista nije definitivno i reseno....zato se i konsultujem s vama.
Sent using Tapatalk
I ja sam moj auto kupio na tom placu,momci su skroz ok!dunx81 napisao:Sto se tice placa, kod njih smo prosle god. (na preporuku daga) otisli da pogledamo i na kraju uzeli Golfa kojim smo zadovoljni pa sam se zato ponovo vratio da vidim sta imaju. Tekstovi su i onda bili smesni al je i auto bio dobar pa mi to nije bilo presudno.

Za moj auto je nesto slicno pisalo,da ima nove gume,uradjen veliki servis,da je sve ispravno na njemu.... i tako je i bilo!

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
A ja kad kazem - ne veruju.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
I ja isto!Texonja napisao:Nisam znao da postoji Fiat Idea. Prvi put u zivotu vidim ovaj auto.![]()

Inače, neka prodavac piše šta hoće, samo me brine što se u Srbiji reči "brutalno" i "agresivno" koriste sve više u pozitivnom kontekstu... Ok je upotrebiti ih (u prenesenom značenju) u opisu nekog jakog sportskog auta, ali nisu baš za trpanje svuda...
Ђенерал Јанковић
Na istom placu ima i fiesta 1.4 16v 80ks.
Kako ona podnosi plin? Znam da oni zetec motori u focusu nisu u ljubavi s njim.
Kako ona podnosi plin? Znam da oni zetec motori u focusu nisu u ljubavi s njim.
NE podnosi ga nikako. Mada uvek mozes da probas

Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Bolje ne 

A trenutno imam sukob misljenja sa caletom. Zalepio se za onu ideu a ja sam vise za astru g,doduse 2god stariju (karavan,1.6 16v).
Ma Opel je keva za Fiata.
Imamo sam 3 komada uporedo sa istom kilometrazom...
Ta Astra je na 50.000km u fabrickom stanju 95 posto, dok je Fiat Punto na 70 posto, ovo je moj licni utisak...
Imamo sam 3 komada uporedo sa istom kilometrazom...
Ta Astra je na 50.000km u fabrickom stanju 95 posto, dok je Fiat Punto na 70 posto, ovo je moj licni utisak...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.