Siledžije - internacionalno blago

Razne teme, pitanja, iskustva
Zaključana tema
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Takvih idiota, nazalost, ima svuda. Uglavnom voze cunirane krsine sa "jacim" motorima (nije pravilo da je BMW) i lece komplekse tako sto prave neke, samo njima jasne, "akrobacije" u saobracaju. Smeo bih da se kladim da bi vecina takvih vozaca u nekoj ozbiljnoj masini, na pisti, ispravili prvu krivinu.
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Re: Siledžije - internacionalno blago

Post od NexT »

Floyd napisao:(nije pravilo da je BMW
Nego? xD
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Nekad je i Audi :D
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

:plusone:

:rofl: :rofl: :rofl:

vece kad je zapaljena americka ambasada jedan takav bilmez je divljao po autoputu pored arene prema aerodromu, udario neke matorce u nekoj ladi i mene omasio za metar...nije bilo vecih posledica koliko znam, ali mi nimalo nije bilo prijatno...naravno bmw kockica, "to ti je br`te zakon" kako kazu low budget bmw paljevine...
uostalom, kakvi su to mozgovi moze da se procita sa na yt ispod onih snimaka sa navaka sa prvog track day-a...

ps. inace, primecujem sve vecu modu prolaska na crveno sa skupljim limuzinama...ranije su ljudi to izbegavali svigde jer je krsenje pravila, ali sada kako se zna na kojim raskrsnicama snimaju kamere, a na kojim ih nema, kao da se u podsvesti razvio stav da ako negde nema kamere onda je ok da se ponekad po potrebi prodje na crveno...
poslednje sto sam video bila je crna c klasa sa zatamnjenim staklima, pre neko vece oko 22h...
jos malo pa ce ako vozis odredjene automobile pored davanja migavca izgleda biti sramota i ako stanes na crveno...
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

dragan napisao:poslednje sto sam video bila je crna c klasa sa zatamnjenim staklima, pre neko vece oko 22h...
Zvuči poznato Slika
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

dragan napisao:naravno bmw kockica, "to ti je br`te zakon" kako kazu low budget bmw paljevine...
Ja nisam clan BMW kluba, niti foruma, upravo iz tog razloga. Video da je tamo mahom takva br'te ekipa sa lesh autima i paljevinom u glavi.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

^^^ ima 3 BMW kluba kod nas, nađi onaj gde ima najmanje paljevina :kezo:
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

A šta reći za ove likove u Poljskoj?
http://www.kurir-info.rs/zirafe-uginule ... nak-228268

Ništa!
Tuga!

A prolasci kroz crveno svetlo su ustvari zbog uštede goriva...

Vidim žalite se na vozače BMW-a...ja nemam sa njima problema, nisam njihova liga!
Mene kada vide u levoj traci neki golf 2, ford eskort, vw polo, škoda fabia podivljaju abledujući i posle mog vraćanja u desnu traku se trude do raspada da me preteknu.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Деструктивни коштају милион евра

Због уништавања клупа, чесми, канти за смеће, ломљења грања, крађе шахтова и знакова, сваке године из градске касе на поправке уништеног оде око милион евра.
Растурање и крађа градске имовине значајно оптерећују буџет, а како нам кажу у јавним предузећима, вандалима и лоповима је и поред предузимања безбедносних мера и упућивања многобројних апела, врло тешко стати на пут.

Готово свакодневно се уништавају дечја игралишта, краду сливници, знакови, решетке, уништавају посађене младице дрвећа, чупа цвеће и стварају дивље депоније. Годишње се украде на десетине стотина поклопаца и решетки са сливника на подручју Новог Сада и то изискује милионске расходе, каже за наш лист портпарол у Јавном комуналном предузећу "Водовод и канализација" Давор Сантрач. Само је у фебруару ове године покрадено је поклопца са десетина шахтова и скинуте су сливничке решетке на десетак места у граду.

- Поред постављања нових заштитних поклопаца са кључевима, које је теже скинути, решење проблема јесте у увођењу већих казни за починиоце, али и откупљиваче секундарних сировина – каже Давор Сантрач. - Са овим се "Водовод и канализација" бори годинама, али безуспешно, јер нема надлежности, осим да замени украдени поклопац по пријави грађана.

Према његовим речима, штета је далеко већа уколико се неко од суграђана повреди ако упадне у шахт или уништи аутомобил због лопова.
- Најдрастичнију случај десио се у мају прошле године када су током једног викенда покрали готово све поклопце шахтова у улицама Боре Станковића, Ђоке Мијатовића, Љермонтовљевој, као и у делу Приморске улице, чиме је била угрожена безбедност становника тих улица. Грађанима у оваквим ситуацијама преостаје да, уколико примете да недостаје поклопац или решетка са сливника, пријаве случај комуналној инспекцији или служби "Водовода и канализације" на број телефона 0800 333 021 – закључио је саговорник.

http://www.dnevnik.rs/novi-sad/destrukt ... ilion-evra
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

Ne deluje mi kao prava tuča.
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Mozda i jeste prava tuca, sudeci po zvuku udaraca i pocepanim majcama. Mozda su imali neka ugovorena "pravila" pre tuce pa zato izgleda kao losa gluma, nemam pojma. :pardon:

Ima jos jedan snimak tuce na youtube, samo sto je tada bila tuca Zemun - OFK Beograd :D
Evo klipa:
http://www.youtube.com/watch?v=GtqSsrA4zfo
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

Živina, hijerarhija. :kezo: :kezo: :kezo:
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Nije nameštaljka, sve je stvarno.
Nije naša umotvorina to se dešava u, skoro, čitavoj Evropi.
Prednjače Rusi i Poljaci, tamo zna u ovakvim zakazanim tučama da se bije i po više hiljada ljudi i sa jedne i sa druge strane.
Nemci, Francuzi, Ukrajinci, Česi, poneki Englezi, svi organizuju ovakve stvari...
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

Osamdesetih su se tukli između naselja u Novom Sadu - Salajka protiv Podbare, Podbara protiv Detelinare, Detelinara protiv Klise i tako u krug. Plus ekipa iz prigradskih naselja. I zakazivale su se tuče, isto kao i ovde. Bokseri, nun-čake, creva od tuša, motke, letve... ceo arsenal. Poslednja zakazana tuča za koju znam bila je negde pred kraj osamdesetih na parkingu kod Najlona, preko puta Surabaje. Policija došla sa pet-šest marica i opet su neki ostali bez mesta.:D Devedesetih su se redovno tukli dizelaši, skinhedi, pankeri, čak i Cigani. O navijačima da ne govorimo. Ništa ovo nije novo niti gore u odnosu na "srećna" vremena, ako je za neku utehu. Šta više, mislim da danas manje toga ima. Do pre 5-10 godina na skoro svakoj utakmici Partizana/Zvezde protiv Voše bilo je sranja. Danas onih robokapa bude više nego navijača.
Zaključana tema