Grčka
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Re: Grčka
Pozdrav iz Dojrana. Nije baš grčka ali biće sutra.
Inače ko je rekao da može da se cepa kad se isključiš sa glavnog puta prema Dorjanu? Posle par kilometara patrola na ograničenju 40. Srećom blicao mi čovek malo pre toga.
Inače ko je rekao da može da se cepa kad se isključiš sa glavnog puta prema Dorjanu? Posle par kilometara patrola na ograničenju 40. Srećom blicao mi čovek malo pre toga.
- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
TDI, hvala, ima i boljih, ali na njima su zena, deca a ja to ne kacim, to su licne stvari.
Grujicd, i ja kad sam se vracao pre par dana kroz Bugarsku sreo 4 patrole, ali ako vozis po ogranicenju, ne bi trebalo da zezaju. Kod jedinh sam imao srece, zaobilaznica oko Blagoevgrada ima duplu traku i iz pravca Grcke je uzbrdo pa slabija vozila malo i posustaju a ogranicenje 60. Ja sam tu vozio 100-110km/h i u trenutku preticanja jednog kamiona oni su bili sa druge strane. Vidli su me, al kad sam prosao
.
Grujicd, i ja kad sam se vracao pre par dana kroz Bugarsku sreo 4 patrole, ali ako vozis po ogranicenju, ne bi trebalo da zezaju. Kod jedinh sam imao srece, zaobilaznica oko Blagoevgrada ima duplu traku i iz pravca Grcke je uzbrdo pa slabija vozila malo i posustaju a ogranicenje 60. Ja sam tu vozio 100-110km/h i u trenutku preticanja jednog kamiona oni su bili sa druge strane. Vidli su me, al kad sam prosao

- Jumbo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:34
- Garaža: Kia ceed 1,4; Renault Clio 1,2 TCe; Dacia Logan 1,4
Kako to tamo izgleda?McGruja napisao:@grijicd
Ja sam rekao da može da se cepa, a izgleda da smo zajedno sad u dan daru
Dodji na rakijicu
I meni su blicali, i sve ok
Pegla se brzo ta deonica
Ja sam rezervisao za 16. na 17. jul da prespavam u tom Dan daru.
- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
Cek, cek, nisam onda dobro napisao, nije bila dupla puna linija, nego je put sa po dve kolovozne trake u oba pravca, linija je isprekidana, ali je ogranicenje 60km/hlaynee napisao:Izraz kojim kolega izrazava divljenje situaciji da pretoces preko duple pune a murija te kasno vidiivica122 napisao:Nisam skontao, sta je epic?sleng
Sent from my iPhone using Tapatalk

Ma jel vidis kako mi auto malo trosi sa njimaschonenk napisao:Delikvent, i jos sve to na onim malim gumama![]()
Ivice, kako si zadovoljan smestajem na Krfu? Sta preporucujes?

Sto se smestaja tice, mi nismo bili u vili vec u hotelu Alexandros i smestaj je vrlo pristojan. Pise da ima 4 zvezdice i na Krfu se rangira kao A kategorija, ali meni pre lici da ima zvezdicu manje