Ajaooooo...Kuzmanovic napisao:Nisam znao za to, bilo mi cudno kad sam video. Hvala vam.ivo:
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk

Reci mi da i za odbojku ne znas da se ranije igralo do 15 i na "promene"...

Ajaooooo...Kuzmanovic napisao:Nisam znao za to, bilo mi cudno kad sam video. Hvala vam.ivo:
Delija napisao:Ajaooooo...Kuzmanovic napisao:Nisam znao za to, bilo mi cudno kad sam video. Hvala vam.ivo:
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk![]()
![]()
Sećam se gostovanja Željka Obradovića kod onog mrzitelja Ćosića u Poligrafu, nakon debakla reprezentacije u Beogradu. Želimir opet doživljava nervni slom uživo objašnjavajući koje je sve probleme imao, kakve je kompromise po prvi put u karijeri pravio itd... a Ćosić ga sa onim svojim blagotelećim pogledom upita: "G-dine Obradoviću, to je vaša strana priče. Od strane raznih stručnjaka se moglo čuti da je uzrok poraza u velikoj meri u Vama, jer se još uvek niste adaptirali na napad od 24s. Kako to komentarišete?" Au, kako je tada Želimir odlepioKuzmanovic napisao:A koliko je ranije trajao napad?
Pa imao sam samo tri godine kada se igralo to finale, a i generalno ne pratim mnogo kosarku osim kada igra reprezentacija.Delija napisao:
Ajaooooo...![]()
![]()