A i GLA treba da imaju neke sličnosti

Osim što su oba liftback limuzine, nema nikakve sličnosti između njih. 3 GT je ogroman auto i dimenzijama je bliži 5ici nego 3ojki. 4 GC koncept baš i ne razumem najbolje. Od limuzine su napravili kupe verziju a posle od kupe prave kupe sa 4 vrata. 4-door kupe i SUV kupe je nešto najgore što je auto industrija smislila u proteklih 10ak godina.starac vujadin napisao: Kod BMW su mi 3 GT i 4 GC previše slični, mada bi mi neki menadžer u BMW verovatno mogao nadugačko pričati uvežbanu priču da oni veze nemaju...stvarno ne vidim svrhu postojanja i jednog i drugog ili recimo preklapanja A5 sportback i A7 u nekim varijantama motora. I ja mešam iz nekih uglova 5icu i 7icu, itd...
Time što sam naveo sveže primere ne znači da mislim da to je to tek sada počelo. Znam vrlo dobro otkada je počelo, mnogo pre 2004 i nove maske hladnjaka.ftj napisao:Ne kažem ja da nema sličnosti nego da je ta sličnost podjednaka kao što je bila i ranije a ti hoćeš da predstaviš kao da su tek sad stvarno počeli. Sad je kod svih tako, izabereš koju ćeš marku i posle samo odabereš veličinu.
Stajali su jedna iza drugog u salonu, ulazio sam i u jedan i u drugi, gledao ih uporedo...osim što sam i prema slikama još pre tpga video da su slični. Osim što je 3GT primetno viši, nema nikave bitne razlike. Prepoznam ih odmah, ali samo po visini, a siluete su im vrlo slične.Osim što su oba liftback limuzine, nema nikakve sličnosti između njih. 3 GT je ogroman auto i dimenzijama je bliži 5ici nego 3ojki.
Kažeš da izvrćem priču i onda u nastavku napišeš nešto što sam ja već napisao u prethodna 2-3 posta i ne napišeš ništa šta izvrćem. Time što navodim nešto što je poznato kao pojava i citiram šefa dizajna Audija? Izvrćem njegove reči? To nije izvrtanje, to je potvrđivanje.Vujadine, izvrces pricu.
SUV kupe ne znam sta je, verovatno mislis na X6, za to se slazem, mada ima svojih kupaca, ali 4-door kupe (CLS '05) je mozda nesto najbolje sto nam je industrija pruzila od klasa.Floyd napisao:4-door kupe i SUV kupe je nešto najgore što je auto industrija smislila u proteklih 10ak godina.
Znam cija je konkurencija i nije on dobar primer za ono sto sam hteo da kazem... iako u nazivu ima "coupe" a pored kupea nije ni prosao.Ivan napisao:Sta ti nije jasno kod 4 GC, on je liftback pre svega kao a5 sb, izuzetna prakticnost koja ne ide na cenu izgleda.
Duzi, visi, sa vecim medjuosovinskim rastojanjem...starac vujadin napisao:Stajali su jedna iza drugog u salonu, ulazio sam i u jedan i u drugi, gledao ih uporedo...osim što sam i prema slikama još pre tpga video da su slični. Osim što je 3GT primetno viši, nema nikave bitne razlike. Prepoznam ih odmah, ali samo po visini, a siluete su im vrlo slične.