Prvo njemu, naravno.Velja napisao:I premijeru, naravno
Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Za njih nema odlikovanja, ni nacionalnih penzija. Nema ni dočeka... http://www.24sata.rs/da-zanemis-ja-sam- ... konu/14172
Posetite www.garaza.rs !
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Pa dobro, za docek i razumem, nije to takva stvar, ali su se definitivno ogresili o njih sto nisu vise propratili
Ma ajde molim te, kada budu mogli da zakucaju u koš, onda neka se jave
Jbg, ovaj svet vode sponzori, kako god okreneš. Mislim mogu i oni da imaju sponzore, verujem da i imaju, ali ne i naši.

Jbg, ovaj svet vode sponzori, kako god okreneš. Mislim mogu i oni da imaju sponzore, verujem da i imaju, ali ne i naši.
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Ne mora balkon, ali sasvim sam siguran da bi jedan Sava Centar bio pun da je to medijski ispraćeno i da su im organizovali doček.
Posetite www.garaza.rs !
Jedna stara kineska izreka kaže, ono što nije bilo na televiziji, kao da nije ni desilo. 
Nismo ni mi jedinstveni po tome, ali opet zamišljam kako bi to bilo u USA. Verujem da bi ih pomenuli, da bi sigurno otišli na prijem kod Obame, bili u nekoj emisiji, itd.
Ali isto tako verujem da ne imali ni blizu pažnje u medijima kao neki NBA tim, ...

Nismo ni mi jedinstveni po tome, ali opet zamišljam kako bi to bilo u USA. Verujem da bi ih pomenuli, da bi sigurno otišli na prijem kod Obame, bili u nekoj emisiji, itd.
Ali isto tako verujem da ne imali ni blizu pažnje u medijima kao neki NBA tim, ...
Poslednja izmena od nikaragva u 03 Jul 2015, 08:49, izmenjeno 1 put ukupno.
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Tasovac bio kod frizera taj dan pa nije ispratio.
Posetite www.garaza.rs !
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Nije mi najjasnije zašto se 'buni' - bolje da sačuva umetnički integritet nego da obesmisli svoj rad zarad dva minuta na RTS-u ili urlanje slabo organizovane gomile novopečenih uživalaca umetnosti ispod balkona. Ako se već bavi umetnošću, treba da se bavi njom zbog sebe, a ne zbog Srbije ili Tasovca, pogotovu što je veoma uspešan što ova nagrada i potvrđuje.
Ne znam, meni samo izgleda bespredmetno da se žali što neće da ga trpaju u koš sa državno sponzorisanim umetnicima i ostalim mediokritetima, da ne računam potpuno sumanutu paralelu sa sportistima. Valjda bi po svojoj vokaciji trebalo da bude iznad toga, i u krajnjoj liniji iznad njih.
Ne znam, meni samo izgleda bespredmetno da se žali što neće da ga trpaju u koš sa državno sponzorisanim umetnicima i ostalim mediokritetima, da ne računam potpuno sumanutu paralelu sa sportistima. Valjda bi po svojoj vokaciji trebalo da bude iznad toga, i u krajnjoj liniji iznad njih.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ne znam sta mi je gluplje, da li mladi kustos koji se lozi da je bitan ili novinari koji to sad furaju kao in pricu ili gomila ljudi koja se zgrazava a u zivotu nije cula za kvadrijenale niti ce.
+1 za hejtere