Sad bar imaju motore za svaki mogući i nemogući segment. Počeli su da razmišljaju kao koncern, da iskoriste sav potencijal svega što imaju. To samo može da znači niže troškove.
Ako kupiš bolje za iste pare opet si napravio dobru matematiku.
Ne znam da li si ukapirao da nijedan vlasnik nove Alfe ne želi da vozi BMW, ali ima dosta vlasnika novog BMW koji bi vozili Alfu radije, ali su ipak kupili bimer iz racionalnih razloga.
Na kraju života i tako umreš, koje god odluke da si doneo. Većina ljudi sve nešto šteka i racionališe, sve manje stvarno živi i bavi se bilo čim više od plate i kredita, tako da su se tu neke fabrike bolje uklopile, neke ne. Nikome ne zameram, suština svega je postao samo novac.
Zar stvarno veruješ da postoje ljudi koji imaju na stolu 30.000 eur i kupe Alfu, a da u stvari žele BMW?
Uopšte nisam spomenuo kvalitet, štekanje, bilo šta racionalno i merljivo? Jednostavno imaš ške tamo 2006. godone i želiš da potrošiš na nešto i kažeš sebi, neću BMW 320d, teška srca ću se utešiti sa 159 JTDM.
Pasus iznad mi izgleda kao veoma kratka SF priča. :-D
Nisam to rekao. Kao odgovor na tvoju prvu rečenicu, samo kažem da je do sad BMW bio mnogo bolji... zato je držao cenu bolje od Alfe.
Evo ti imaš primer na forumu... pošao čovek pre par godina da kupi Alfu 159 sa nekom smešnom kilometražom, probao BMW koji je prešao duplo više i od tad ga ne zanima ništa drugo osim bimmera
Neuporedivo je sa ovim što sam napisao. Polovan auto, kakvo stanje, oprema, kakav bimer. Potpuni spin u odnosu na ovo o čemu diskutujemo, tako da ja ne bih dalje razvodnjavao. Iz nekog ugla potvrđuje ovo što sam napisao, zeli Alfu, otišao po Alfu, uzeo Bimera. Očekivano.
Flojd, ko je taj što je kupio BMW umesto Alfe? Znamo ga? ( stvarno pitam)
Ja ne sumnjam, ja znam da neće kvalitet Giulie da bude kao kvalitet BMWa, ali svejedno bi je uzeo iako je BMW visoko rangiran na mojoj listi
Markoni napisao:Ima cak jedan sto je uzeo VW. Jeres
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Ma nije jeres, samo potpuno očekivano za većinu ljudi. Uzeću i ja možda Škodu, iako bih radije vozio Alfu.
Da je obrnuto Alfa ne bi bila ovo što jeste. To ne treba da se promeni, samo trebaju matematiku profita da pametno izračunaju. Nije auto za mase i takva matematika mora da se napravi.