Naši snimci saobraćajnih situacija

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Re: Naši snimci saobraćajnih situacija

Post od trojanac »

Morao bi da proveri u bazi podataka u servisu, ali mislim da ne postoji dovoljno velik hard disk koji može da pohrani toliko podataka.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Neo napisao:Desava se to sa trakama i u Kraljice Natalije, a vala i u Kneza Milosa, doduse retko, al nadje se neki pacijent.
Ja redovno nalecem na pacijente u Dzordza Vasingtona i Takovskoj gde je srednja traka za pravo,a desna za desno.I onda se nadju pametni na semaforu i idu pravo iz trake za desno.Takvima stisnem kickdown i cao.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Nije fora kick jer mu tako napraviš mesto iza. Fora je da ga navučeš na tanak led. Ništa nisi naučio od Heroja :mrgreen:
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

Prvo ga navučeš a onda ga nabodeš što je bahat :)

Heroj, ja ti pričam da s tim iskustvom po gradu bi morao da em predvidiš sve ovo em da ne gubiš živce na sve to (druga situacija, ono što si pizdeo na taxistu).
Mada, znam ljude sa debelim stažom, uđu u kola i pretvaraju se u divlje zveri. Seku, nabijaju se, zveraju u auto pored, psuju, mašu... A ovako fin i opušten narod na leba da ga mažeš.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Jbg, imaš uvek izbor, da prikočiš u raksrsnici iako ovaj drugi ima trougao i pustiš ga, ili da držiš gas i po zakonu budeš čist :)
Al bi svakako trebalo da primetiš i da možeš da reaguješ kada je čistija situacija...

Inače ne treba odmah krstiti kao bahate ljude koji se zajebu na specifičnim mestima, dobar primer za to su mesta gde trake skreću ulevo a linije malo ubledele, ili raskrsnice gde naizgled manja ulica ima prednost. To su mesta gde veći broj ljudi pravi grešku što govori da ipak ima tu nešto :)
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Ma brate, prelazim 25k godisnje po gradu poslednjih 6 godina sa C klasom, naravno da ce se desiti kada cu da se opustim i odlutam, kada sam komiran... :)
Pre svega, treba da razumes da je stanje kada dijabeticaru skoci secer, isto kao da nisi spavao 40 sati, zevas, slogiran si, umoran, mrzi te da zivis, i kada se to desi, vozim normalnije, sporije, ali je najcrnje sto sam sve sudare imao kada sam vozio lagano.
I da, imao sam.ovakve slucajeve kada namerno nisam pustio nekoga, ali tada sviram unapred i blicam, a ovo je trenutak odsustva mozga, jbg...

Kako da predvidim ono sa Taxistom? Pa ono je gore nego da ocekujes da ce da neko prodje kroz puno crveno.
Ja ti kazem, sekund ranije da sam dosao, sudarili bi se.

@Floyd
Nista bre ne zna, ali naucice :)

@Gagi
Ne znam stvarno, ne vodim evidenciju, poprilicno :)

@Grujic
Nisam za njih ni govorio, na to sam navikao, to je ona poslednja grupa ljudi, koja nema pojma gde je.
Govorim kada u Bulevaru recimo.pre.Ruzveltove, neko fura levom da obidje sto vise kola, pa onda hoce po svaku cenu da se ubaci desno i bukvalno se na silu gura. E takvima cu juce malo da zakocim.
Ili primer gde je pravo za zuto.u desnoj traci, nas 10 stane.u levu i onda.jedan bahati hoce iz desne pravo... E pa juce malo.
Takodje one koji bez ikakvog.migavca hoce da se provlace negde gde ja.moram da.mu prikocim, pa bukvalno idi na to da cu ja skapirati sta on hoce, pa prikociti... E pa glup sam, mars u svoju traku.

Ne mozes ti da vozis ovolike kilometre po gradu, a da malo ne gubis zivce :)

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

jeste bahato ali taksista je verovatno hteo da skrene na uslovno desno i zna da jedini koji moze da ga susretne je onaj koji skrece po 90 stepeni u raskrsnici i samim tim nece ici velikom brzinom. Na stranu sto tvoja reakcija nije bas najbrza. Deluje mi da se u saobracaju ponasas sa pretpostavkom da je default da svi postuju propise i ne prave greske i kao sto ti je vec receno ne bi 2 dana preziveo na motoru tako.
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Ne brini se ti, procenim ja u kojoj situaciji mogu da se inatim...zato sam taxistu samo napusio ;)
Sigurno da se ne bih tako ponasao na.motoru, pa nisam blesav, samo bih sustizao ljude i lomio retrovizore.

Taxista je jebeno presao preko pune linije u krivini i usao u kontra smer u skretanju koje nije ni blizu 90 stepeni(bas si.lupio) i gde moze da se uleti i 80 km/h, sta pricas ti!
Snimak je govno, sve usporava, ja sam.tu isao blizu 50.
Reakcija mi je takva, da stanem da on ima mesta da prodje, a kapiraj da je kamera montirana sa desne strane vozila, a ja sedim na levoj, pa ona svasta vidi pre mene. Ja sam svirao tek kada sam izbegao situaciju.

Sent from my Sony
Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3

Post od schonenk »

Xepoj87 napisao: Govorim kada u Bulevaru recimo.pre.Ruzveltove, neko fura levom da obidje sto vise kola, pa onda hoce po svaku cenu da se ubaci desno i bukvalno se na silu gura.
Sent from my Sony
A guzva na toj potezu je posledica mamlaza koji staju uglavnom ispred meka, pa dole ispred apoteke preko puta pravnog, pa opet dole preko puta etf, pa ispred orla itd. Na toj deonici ljudi najvise dolaze u konflikt, jer nema nikoga da napise kazne vozacima koje zabole i zbog njihovog obroka treba pola grada da stane.

Uiopste mi nije jasno da na hiljade ljudi svaki radni dan budu taoci sacice debila koje nije blam da se parkiraju u desnoj traci.
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Jebiga, ima.idiota. Ja takodje stajem u Strahinjica recimo, ali tamo nikoga ne kocis, jednosmerna ulica, pa opet ispizdim kad adodje debil koji parkira preko puta mene, samo da bi se video auto ispred kafica, ali cak i tada nesmetano moze da se prolazi, ako su normalno stali.
A ovo u Bulevaru ne.kapiram keve mi, ja sam par puta.isao u telenor tu, i svaki put se pentram na trotoar, gde nikome ne.smetam i ako je zabranjeno, ali kolicina bola u kurcu koja je pptrebna da bi ti zagusio saobracaj u toliko prometnoj ulici je neizmeriva.

Sent from my Sony
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

To je ruska skola. :)
Slika
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Zato nam treba СтопХам. :D
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

Oces ti da ga predvodiš? :)
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Danas u Surčinu.

http://youtu.be/02Isnmu1KdY
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Covek opušten.

Ima puno ljudi koji lete ko muve bez glave po principu da će drugi da ih paze.

Tapatalk
Odgovori