Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Ta izjava je nekad imala smisla dok mobilni telefon nije bio dostupan svakom. Isto i kad se pojavio internet na mobilnom kostao je boga oca a opravdanje je bilo u smislu ko zaradjuje od citanja mejla njemu se isplati.

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
O čemu pričate, naravno da nije ista situacija onome kome telefon uglavnom služi za glupiranje po fb, forumima i vajberima i onome ko preko telefona obavlja veliki deo svog posla (mejl, planer, sajtovi, office, itd...). Niti im je isto bitno kakav je telefon, da li je više lep ili je više kvalitetan, koliko traje baterija itd...
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Pa pricamo jer to sve moze da obavi telefon od 100 eur (i manje). Dakle sve preko toga je cisto "bacanje para" i lazno pravdanje time da "ti telefon donosi novac". Radi isto onaj od 150 eur (ili za 1 din uz paket) i taj S6 od cc 700 eur. Necemo sada ce se lazemo.
Poslednja izmena od Dzoni_m u 05 Jul 2015, 17:34, izmenjeno 1 put ukupno.
@Vlada
Sta si se ti uzbudio?
Lepo sam decka pitao, kako on telefonom zaradjuje pare, ako hoce, odgovorice.
Nisam pitao za prosvetljivanje o nacinima upotrebe telefona.
Sent from my Sony
Sta si se ti uzbudio?
Lepo sam decka pitao, kako on telefonom zaradjuje pare, ako hoce, odgovorice.
Nisam pitao za prosvetljivanje o nacinima upotrebe telefona.
Sent from my Sony
- Vladapetr
Ne rade istoDzoni_m napisao:Pa pricamo jer to sve moze da obavi telefon od 100 eur (i manje). Dakle sve preko toga je cisto "bacanje para" i lazno pravdanje time da "ti telefon donosi novac". Radi isto onaj od 150 eur (ili za 1 din uz paket) i taj S6 od cc 700 eur. Necemo sada ce se lazemo.

Prvo što ekran ne može da bude istog kvaliteta ni dimenzija, što je jako bitno za pregled dokumentacije tipa tabele itd...
Kvalitetniji telefon se bolje čuje, teže gubi signal... Lošiji hardver ti ograničava multitasking, sadržajnije sajtove ne može da otvori nego se zaglupi ili zakuca. Na samom kraju ni baterija nije ista.
@Xeroj: ako hoćeš da pitaš samo njega, onda mu pošalji pp. Ni ja se nisam samo tebi obratio nego sam komentarisao ono što je napisano na temi, pogotovo što o onome o čemu sam pisao nisi ni govorio nego si se samo podrugivao as usual

Ne, jasno sam ga pitao kako telefonom zaradjuje pare. Nisam pitao kako se uopsteno zaradjuju pare i kako svi zaradjuju, nego sam jasno njega pitao.
A ti naravno imas potrebu da objasnjavas svuda nesto, a pogotovo osnovne.stvari kojih je svako svestan, tipa sta mozes da uradis na telefonu...
Sent from my Sony
A ti naravno imas potrebu da objasnjavas svuda nesto, a pogotovo osnovne.stvari kojih je svako svestan, tipa sta mozes da uradis na telefonu...
Sent from my Sony
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
AjdeVladapetr napisao: Prvo što ekran ne može da bude istog kvaliteta ni dimenzija, što je jako bitno za pregled dokumentacije tipa tabele itd...
Kvalitetniji telefon se bolje čuje, teže gubi signal... Lošiji hardver ti ograničava multitasking, sadržajnije sajtove ne može da otvori nego se zaglupi ili zakuca. Na samom kraju ni baterija nije ista.

- Vladapetr
@Xeroj:
Tako je, imam potrebu pogotovo kad neko napiše da se sve moguće potrebe mogu isto zadovoljiti na telefonu od 100e i S6 od 700e. Kao što bih reagovao i na tvrdnju da se sa tobom može voditi argumentovana rasprava kao i sa nekim ko npr ume da argumentovano raspravlja
Hajde sad pročitaj iznova zadnjih par postova ove teme pa za opkladu pronadji gde sam se ja to tebi obratio i gde si ti to našao povod da mi se lično obratiš.
@Dzoni:
Podrugivanje ti ide od ruke, nemaš brige bićeš primljen u ekipu
Tako je, imam potrebu pogotovo kad neko napiše da se sve moguće potrebe mogu isto zadovoljiti na telefonu od 100e i S6 od 700e. Kao što bih reagovao i na tvrdnju da se sa tobom može voditi argumentovana rasprava kao i sa nekim ko npr ume da argumentovano raspravlja

Hajde sad pročitaj iznova zadnjih par postova ove teme pa za opkladu pronadji gde sam se ja to tebi obratio i gde si ti to našao povod da mi se lično obratiš.
@Dzoni:
Podrugivanje ti ide od ruke, nemaš brige bićeš primljen u ekipu

Da nam nije Vlade, mi ne bi znali da se na telefonu moze.otvoriti email i da se lakse vidi na vecem ekranu.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
- Vladapetr
Hajde jednom, za promenu, probaj da diskutuješ bez da omalovažavaš sagovornika i nastupaš lično.
O cemu da diskutujem? Zar ti.ne.vidis.da si napravio diskusiju gde joj nije mesto, nicim izazvan?
Sent from my Sony
Sent from my Sony
- Vladapetr
Ja!? Dva učesnika diskusije su napisala kako su telefoni od 100e i oni od 700 funkcionalno isti. To ne komentarišeš, nego čekaš Branju da napiše da li on to i kako zaradjuje pare telefonom pa da od toga napraviš(te) sprdačinu i mrsomudjenje.
Ne,.nego znam.cime.se.bavi, pa me zanima kako to zaradjuje telefonom pare.
Drugo, sta si ti, drveni advokat, pa si uleteo da nam.objasnis smisao.moderne.tehnologije i branis potlacene.i zbunjene?
Sta tebe boli uvo sta.cu ja.njemu da.kazem.i sta ce on da.kaze?
Sent from my Sony
Drugo, sta si ti, drveni advokat, pa si uleteo da nam.objasnis smisao.moderne.tehnologije i branis potlacene.i zbunjene?
Sta tebe boli uvo sta.cu ja.njemu da.kazem.i sta ce on da.kaze?
Sent from my Sony