Dobro veče
Re: Dobro veče
Niko ne komentariše grčki referendum?
Izgleda da su izglasali 'ne'.

Izgleda da su izglasali 'ne'.
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Meh...
Imam nekih 250 evra ušteđevine, razmišljam se da ih prebacim u Švajcarce...
Imam nekih 250 evra ušteđevine, razmišljam se da ih prebacim u Švajcarce...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Izgleda da su popušili Ciprasov populizam. Skoro pola glasača nije glasalo.
Meni drago što su prkosni.
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Videcemo sta nosi sutra. Nesto mi i taj Cipras smrdi. Sve mi je to nekako, njaaah "stefanovic"
Meni ce biti drago ako sve to bude tako kurcevito, malo i da ga nemci dutjkaju.
Poslato sa Lumia 925
Meni ce biti drago ako sve to bude tako kurcevito, malo i da ga nemci dutjkaju.
Poslato sa Lumia 925
Glasalo skoro 2/3, dosta je to.
Bila besplatna putarina dva dana, ko zna šta još.
A inače se komentariše u temi Grčka
TT
Bila besplatna putarina dva dana, ko zna šta još.
A inače se komentariše u temi Grčka

TT
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Licno mislim da ce sada da padne pokazna vezba EU. Cisto za Spance (Italijani su vec koliko-toliko na stabilnijim nogama), sta ih ceka ako krenu ovim putem.
Meni je poptpuno umnobolno da neko moze uopste da podrzava Grke i njihov stav. Pozajmim novac i necu da vratim. Zahebite sve te dimne zavese kako je EU znala da oni ne mogu da vrate ali su ovi ipak uzimali, pa nije kriva ova vlast nego ona i sl. Kada se sve to razidje, gola istina je: uzeli su pare nece da vrate. To meni ne moze da bude normalno ma sta pricala i jedna i druga strana. Prema tome, zasluzili su nogu u dupe iz euro-zone i zabranu prstupa finansijskim trzistima. Pa neka sami resavaju unutrasnja pitanja, uvode drahmu ili sta vec zele, a poverioci neka se "naplate" zaplenom po inostranstvu. A imaju sta.
Jednostavno im reci nema pomoci, sami resavajte. Bez ikakvih ucena i ustupaka. Kada bude sve otislo do krasnog ima da Cipiripija najure govnavom motkom. Od svega toga je strasno sto ce im sve to biti oprosteno.
Meni je poptpuno umnobolno da neko moze uopste da podrzava Grke i njihov stav. Pozajmim novac i necu da vratim. Zahebite sve te dimne zavese kako je EU znala da oni ne mogu da vrate ali su ovi ipak uzimali, pa nije kriva ova vlast nego ona i sl. Kada se sve to razidje, gola istina je: uzeli su pare nece da vrate. To meni ne moze da bude normalno ma sta pricala i jedna i druga strana. Prema tome, zasluzili su nogu u dupe iz euro-zone i zabranu prstupa finansijskim trzistima. Pa neka sami resavaju unutrasnja pitanja, uvode drahmu ili sta vec zele, a poverioci neka se "naplate" zaplenom po inostranstvu. A imaju sta.
Jednostavno im reci nema pomoci, sami resavajte. Bez ikakvih ucena i ustupaka. Kada bude sve otislo do krasnog ima da Cipiripija najure govnavom motkom. Od svega toga je strasno sto ce im sve to biti oprosteno.
Načelno se slažem da su sami krivi, ali neće dobiti nogu u dupe. U tome i jeste njihov manevarski prostor. Vidćemo šta će biti, mada po onome koliko sam uspeo da ispratim, nuđeno im je nešto što ih ne bi diglo iz mrtvih još godinama.
U suštini Grčka je trebalo da bude pokazna vežba svim malim u EU, a pitanje je šta će se desiti do kraja.
Ne poslatram situaciju iz pozicije Grčke, nego iz pozicije odnosa u EU i zato mi je drago što su rekli ne.
U suštini Grčka je trebalo da bude pokazna vežba svim malim u EU, a pitanje je šta će se desiti do kraja.
Ne poslatram situaciju iz pozicije Grčke, nego iz pozicije odnosa u EU i zato mi je drago što su rekli ne.
-
- Site Admin
Iz zone evra (euro-zone kako god)? O itekako ima da izlete, cak i ne mora niko da ih izbacuje. Ako se ne dogovore nemaju drugi nacin. Ili dogovor ili napustanje zone evra. ECB nece da salje novac grckim bankama, posto nemaju svoju emisuju novca, sta da rade? Odakle da odrzavaju platni sistem? Dakle, onda moraju da uvode paralelnu valutu za unutrasnja placanja i evro za placanja prema inostranstvu ili kompletan prelazak na drahmu koja momentalno mora da devalvira i onda imaju jos jednu glavobolju: inflaciju. Ako znaju to da kontrolisu (Poljska kao pozitivan primer) onda ce biti dobro po njih. Ako to ne urade (kao sto populisti i ne umeju) ima da nahebu k'o mi '93-ce, ili Belorusi poslednjih 15 godina.
Po EU, nece biti negativnih posledica. Realno, svi su spremni za "najgori slucaj" i nista se nece desiti. Za Grke bas ne bih smeo to da kazem.
Po EU, nece biti negativnih posledica. Realno, svi su spremni za "najgori slucaj" i nista se nece desiti. Za Grke bas ne bih smeo to da kazem.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ja mislim da ce agonija da se nastavi.
-
- Site Admin
Pa bice "davi zmija zabu" jos dosta dugo.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Gde imaju da se kupe perorezi švajcarci?
Ne mogu nikako da se setim gde sam ih video, a radnja mi treba...
Ne mogu nikako da se setim gde sam ih video, a radnja mi treba...
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Imaš u radnjama koje prodaju Euro Pen program. Gift shopovi itd... u svakom TC ih ima
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
U Švajcarskoj, Victor Inox 
Grčka je poslužila kao protočni bojler za kredite, provizije, krađu... Kakvo je rešenje dati im još para plus kamate, pa onda sve iz početka kad ne mogu da vrate? I dokle pumpati balone?
TT

Grčka je poslužila kao protočni bojler za kredite, provizije, krađu... Kakvo je rešenje dati im još para plus kamate, pa onda sve iz početka kad ne mogu da vrate? I dokle pumpati balone?
TT