Grčka
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Grčka
Ako Srbija kao drzava nesto pametno treba da izvuce iz cele price, to su dve pouke:
1. ne zaduzuj se, ne dizi penzije, ne dizi plate, kresi javni sektor dok mozes.
2. saradjuj sa EU, uskladi zakone, uci na njihovim dobrim primerima, i NIKAKO SE NE GUZI DA TE PRIME.
1. ne zaduzuj se, ne dizi penzije, ne dizi plate, kresi javni sektor dok mozes.
2. saradjuj sa EU, uskladi zakone, uci na njihovim dobrim primerima, i NIKAKO SE NE GUZI DA TE PRIME.
Ne mora da se ide mnogo daleko i nemaš problema ako voziš zeldi (ni za kanister). Mi smo sipali u Mk, vozikali se po Halkidikiju i sa dometom od 800 km krenuli nazad.ftj napisao:Ne bih se zezao sa nosenjem kanistera, u slucaju saobracajke svasta moze da se desi.
Tapatalk
Za kanister se zezam. Prvi ja ga ne bih nosio.
Ljudi ne shvatam što stvari gledate crno/belo?
Evo Nemci celo veče poručuju da je poslednji most srušen, da Grčka izlazi iz EU.... Grci pobednički sasvim suprotno, a na kraju će sesti i dogovoriti se. Suviše je interesa u igri da bi sujete i tvrdoglavost nadvaldali diplomatiju i kompromis.
Ljudi ne shvatam što stvari gledate crno/belo?
Evo Nemci celo veče poručuju da je poslednji most srušen, da Grčka izlazi iz EU.... Grci pobednički sasvim suprotno, a na kraju će sesti i dogovoriti se. Suviše je interesa u igri da bi sujete i tvrdoglavost nadvaldali diplomatiju i kompromis.
Grci su ubeđeni da će im EU popusti a ja mislim da neće jer bi time pokrenuli lanac reakcija u drugim problematičnim članicama. Ako Grci dobiju povoljnije uslove, sutra će ih tražiti Portugal itd.Paja napisao:Evo Nemci celo veče poručuju da je poslednji most srušen, da Grčka izlazi iz EU.... Grci pobednički sasvim suprotno, a na kraju će sesti i dogovoriti se. Suviše je interesa u igri da bi sujete i tvrdoglavost nadvaldali diplomatiju i kompromis.
Neka se to i dsi, Grci su sami krivi. Pitanje je posledica po samu EU, a naročito je pitanje šta će biti sa odnosom snaga na Mediteranu. Rusima se otvar ozbiljan prostor, a teško mi je da zamislim da bi EU to dozvolila.
Sa druge strane stoji da je Nemačka glavni zagovornik ideje štednje i najjača u EU pa je sve moguće, mada ja ipak očekujem neku vrstu dogovora.
Sa druge strane stoji da je Nemačka glavni zagovornik ideje štednje i najjača u EU pa je sve moguće, mada ja ipak očekujem neku vrstu dogovora.
I da izađe iz evro zone, neće iz EU jer prvo njima nije u interesu a još manje ne iz Nato. Skoro sam čitao da je u poslednjih 5 godina 200k Grka otišlo da radi po zapadnoj EU a ko zna koliko ih ima ukupno. Kako stoje stvari, taj broj će samo rasti. Pa neće ih oni valjda sad primiti nazad. Samo im fali još pola miliona nezaposlenih...
U krajnjem slucaju 350km je do Bitole od Lefkasaftj napisao:nidzo ne vozim zeldi a idem za lefkadu, pitanje je dal mogu do tamo sa sipanjem u mk
U krajnjem slucaju morace da bude ljudi koji prodaju iz kanti

Ja takodje idem na Lefkadu u avgustu i apsolutno se ne brinem da li ce sve biti ok.
Tapatalk post