Rakhil napisao:Ako Srbija kao drzava nesto pametno treba da izvuce iz cele price, to su dve pouke:
1. ne zaduzuj se, ne dizi penzije, ne dizi plate, kresi javni sektor dok mozes.
2. saradjuj sa EU, uskladi zakone, uci na njihovim dobrim primerima, i NIKAKO SE NE GUZI DA TE PRIME.
Uviđame nekoliko nelogičnosti u tvojoj izjavi, a počinju stavljanjm reči Srbija i pametno u istu rečenicu
Konkretno, ja sam hteo da smestaj u vili Iris u Agios Nikitasu. Sve zauzeto, naravno i verovatno sam kasno trazio. Kako sam pre dve godine letovao na Lefkadi, znam gde je ta vila. Oko nje ima jos par vila. Pa idem na divljaka i ako sam takve ku...ve sreće da ne nadjem smeštaj polovinom Septembra, onda da ga je..m...
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
Ovi naši kad bi radili po Rakhilovom nikad izbore ne bi dobili. Nikad nam ne bi uvalili 5 mlrd € godišnje kredita, ne bi uzeli džabe zemlju razni Arapi i Tenisi, dobili džabe Telekom i EPS...
E sad ne mogu da zamislim 320 mlrd duga prema naših 20.
steva_anya napisao:Fyj i ostali Lefkada turisti, ostavite ovde ili bacite na pm kontakt za smestaj ...
Bitno da je zapadna strana, ona sa lepsim plazama
Ja bas nisam uzeo na zapadnoj plazi.. Svejedno cu voziti do plaze, bitnije mi je da sam u mestu u kome ima dosta restorana i kafica da uvece ne palim kola..
“Like all struggles for democratic rights, so too this historic rejection of the Eurogroup’s 25 June ultimatum comes with a large price tag attached. It is, therefore, essential that the great capital bestowed upon our government by the splendid NO vote be invested immediately into a YES to a proper resolution – to an agreement that involves debt restructuring, less austerity, redistribution in favour of the needy, and real reforms."
Послато са GT-N7100
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56
nemam problem uvek sam najsporiji
Voznja vam ne gine bilo gde da ste.
Malo je duza varijanta kad je smestaj na Istoku, ali nista specijalno.
Po meni je bitno imati plazu blizu smestaja, kao bazu.
U slucaju da vam se ne vozi uvek imas gde da iskuliras