Grčka
Re: Grčka
Na Lefkadu ne idu oni kojima se ne vozi.
Ja sam ove godine rezervisao smeštaj blizu Lefkasa, prosle godine sam bio u Nidriju.
Opredelio sam se za Lefkas jer mi je lepsi, a ne zbog manje vozanja, a i našao sam nešto povoljniji smeštaj.
Ja sam ove godine rezervisao smeštaj blizu Lefkasa, prosle godine sam bio u Nidriju.
Opredelio sam se za Lefkas jer mi je lepsi, a ne zbog manje vozanja, a i našao sam nešto povoljniji smeštaj.
Ja nisam onaj kome se ne vozinixa napisao:Na Lefkadu ne idu oni kojima se ne vozi.

Ja sam bio u fazonu da nadjem smestaj u Nidiriju, jer ima dosta restorana i kafica za uvece i za provod (ne treba mi ludilo, cisto malo

Ja sam rekao da sam Pefkohori nije to što je on napisao. Na kilometar dva je druga priča.
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
laynee napisao:Ja nisam onaj kome se ne vozinixa napisao:Na Lefkadu ne idu oni kojima se ne vozi.
Opredelio sam se za Lefkas jer mi je lepsi, a ne zbog manje vozanja, a i našao sam nešto povoljniji smeštaj.Bio sam vec na lefkadi i tacno je ovo sta si napisao
Ja sam bio u fazonu da nadjem smestaj u Nidiriju, jer ima dosta restorana i kafica za uvece i za provod (ne treba mi ludilo, cisto malo), a do plaza kolima
I da volis da se penjes i spustas kozjim stazama i stepenicama

Recimo Milos i Egremni definitivno nisu plaze na koje idu oni sa slabom kondicijom.
Jedina svetla tacka Nidrija je ta luka i kafici, bar za mladje ljude. Ovako mi je totalno nesimpaticno mesto, plus je dalje od plaza na zapadu.
Sto se tice izlazaka Lefkas ima lepu dzadu ala Kneza sa kaficima, klubovima i restoranima, a sam grad je mnoooogo lepsi.
Poslednja izmena od schonenk u 06 Jul 2015, 14:58, izmenjeno 2 puta ukupno.
Malo flertovanja sa istokom...
http://www.b92.net/biz/vesti/svet.php?y ... id=1012347
Još jedan interesantan članak. Čovek objasnio.
http://www.b92.net/biz/fokus/intervju.p ... id=1012285
http://www.b92.net/biz/vesti/svet.php?y ... id=1012347
Još jedan interesantan članak. Čovek objasnio.
http://www.b92.net/biz/fokus/intervju.p ... id=1012285
Ja kad sam jednom prilikom svratio u Pefkohori, kao na adu da sam otisao. Inace preporuka za paradiso plazu kod Neos Marmarasa, odmah preko puta plaze su odlicni Nikolas apartmani. Plaza je odma preko ulice, a sami apartmani su u borovoj sumi sa ogromnim dvoristem i hladovinom. Nema cimanja kolima, plaza nije uvek krcata ,uglavnom je mir. Uglavom je idealno za nekog sa decom.
Keva i tetka.ipak otisle u Paraliu.
Dosle, nasrnuo decko.na.njih za 22e noc za njih obe, zvala ih devojka, otvaraju onu Palminu kancelariju za pomoc i sta vec, dala im sok, seli da popricaju, nasla im smestaj na samom setalistu uz plazu, za 15e, plus imaju dva bracna kreveta, kuhinju i svoj wc
Kaze keva, Grcima propala sezona, nadaju se da ce za jedno dve nedelje malo da se izvuku, ali se otimaju za musterije.
Sent from my Sony
Dosle, nasrnuo decko.na.njih za 22e noc za njih obe, zvala ih devojka, otvaraju onu Palminu kancelariju za pomoc i sta vec, dala im sok, seli da popricaju, nasla im smestaj na samom setalistu uz plazu, za 15e, plus imaju dva bracna kreveta, kuhinju i svoj wc

Kaze keva, Grcima propala sezona, nadaju se da ce za jedno dve nedelje malo da se izvuku, ali se otimaju za musterije.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Jel ima neko primerak onog pisma tj potvrde o rezervaciji, koju predajete kad tražite izdavanje pasoša po hitnom postupku?
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Generalno grcka i jeste takva zemlja, retko prelepa netaknuta priroda gde svu sva lepa mesta rastrkana, avanturisticki pa moras malo i da se vozis. Mislim da je to mnogo lepsi i imteresantiniji odmor nego biti 10 dana u turskom hotelu.