Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Bentley Continental i to prva generacija, rekao bih po sedistima.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
mislim da je neko pisao da ona taj auto ima vec dugo, tj. da je Continetal GTC iz oglasa zapravo njen auto...
zar nije taj isti mandat dat ovima sto ih usmeravaju lose? ali ako rade nesto sto bi se moglo okarakterisati kao dobro, onda je to da se najezis? a ako je lose onda kao znamo da je lose pa je to ok?Rakhil napisao:Da se prosecan covek usmerava lose, to mogu da prihvatim, ali da nekome, bilo kome, bilo kako, bilo kada, treba dati mandat da to ispravlja i usmerava "dobro": od tog se jezim.

stvarno je izlisno pominjati domanovica i vodju, ali taj princip je isti i dan danas. isto kao sto sam skoro uzeo i malo prelistao rajsa ponovo, i u nekim momentima stvarno izgleda kao da je pisao pre neku godinu a ne pre vek...
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Jao Dragane, opet si vezao smene..."Da se prosecan covek usmerava lose, to mogu da prihvatim" u smislu "Tvoju konstataciju da se prosecan covek usmerava lose mogu da uvazim kao tacnu"....Jeb'le te tri tacke... 

- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Domanovica je citao.
E bre Dragane sad me zaj..., uzeo ja da citam pre neki dan ali reko necu vise. Sve te stvari od pre 100 i kusir godina su i dalje aktuelne.
Poslato sa Lumia 925
E bre Dragane sad me zaj..., uzeo ja da citam pre neki dan ali reko necu vise. Sve te stvari od pre 100 i kusir godina su i dalje aktuelne.
Poslato sa Lumia 925
Evo sto Madjari dizu zid...
http://www.youtube.com/watch?v=Ax6Kd0KSryM
http://www.youtube.com/watch?v=Ax6Kd0KSryM
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Oko Železničke i autobuske stanice ih ima krdo.
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Juce prosao. Kao na exitu. Skusam jutros u kolima, najvise ih je kod nas i u Makedoniji. I samo se povecava broj.
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925
@aleksa
i sta si nam sad pokazao kako su to divljaci i ok je sto dizu zid? Video bih tebe da peske predjes 2-3 hiljade kilometara da li bi bio fin i opusten sa madjarima fasistoidima.
i sta si nam sad pokazao kako su to divljaci i ok je sto dizu zid? Video bih tebe da peske predjes 2-3 hiljade kilometara da li bi bio fin i opusten sa madjarima fasistoidima.
Ftj, bio bi i ti 'fašista' da ti se ovakvi dosele u komšiluk.
Ovako kao Amer deliš lekcije o lepom ponašanju jer te lično ne dotiče
Oni bi da dođu negde i uspostave svoja pravila umesto da se prilagode domaćinu.
Ovako kao Amer deliš lekcije o lepom ponašanju jer te lično ne dotiče

Oni bi da dođu negde i uspostave svoja pravila umesto da se prilagode domaćinu.
Ne lupetaj molim te. To su izbeglice koje su pobegle glavom bez obzira bez natovarenih traktora u bratsku zemlju nego u nepoznato a ima ih par miliona(koji tek treba da dodju negde) i ti sad znas da li oni hoce da namecu svoja pravila ili ne.
To su ljudi pre svega a tvoj rezon je anticivilizacijski a jos gore kad dolazi od nekog ko je sam emigrant i to iz zemlje koja je takodje prezivela slican scenario.
Bitno da su puni fejzbuci akcija pomoci grlicama i napustenim kerovima.
To su ljudi pre svega a tvoj rezon je anticivilizacijski a jos gore kad dolazi od nekog ko je sam emigrant i to iz zemlje koja je takodje prezivela slican scenario.
Bitno da su puni fejzbuci akcija pomoci grlicama i napustenim kerovima.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ajd sad realno, kako bi reagovao da ti se napravi mini geto oko tvoje zgrade da majka ne sme zama uvece da izadje?
Nije njima lako, ali jedno je na daljinu a drugo kada ti naruse mir i sigurnost u sopstvenom domu.
Nije njima lako, ali jedno je na daljinu a drugo kada ti naruse mir i sigurnost u sopstvenom domu.
Ma lako je glumiti pristalicu multikulturalizma kad si u svakom pogledu daleko od toga. Ja lupetam a živeo sam jedno vreme okružen takvima u Parizu a ti fin i dobar navijaš da se što pre telepromtuju u Mađarsku, makar i silom.
Ne sećam se da su izbeglice iz HR palile Beograd a još manje gradove u zapadnoj EU.
Ne sećam se da su izbeglice iz HR palile Beograd a još manje gradove u zapadnoj EU.
Poslednja izmena od Floyd u 07 Jul 2015, 12:04, izmenjeno 1 put ukupno.
Zar ovi Arapi ne žele da produže dalje ?